anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema mai delicata sper sa nu radeti. Eu am 18 ani si fosta mea are 16. Ea e singura fata din viata mea pe care chiar am iubit-o cu adevarat dar m-am despartit de ea(nepotrivire de caracter), ea e o fire mai noncomformista, cand e suparata si are ceva prefera sa se inchida in ea decat sa imi spuna si mie ce are, eu sunt exact invers, am nevoie de cineva in viata mea, cineva caruia sa ma plang cand am vreo suparare, etc. De ceva timp ea tot ma contacteaza, am mai vb si cu ea la telefon, prin mesaje, vreau sa o blochez dar nu ma lasa inima stiind ce a fost intre noi, o parte din mine vrea iar sa fim impreuna, o parte din mine vrea sa nu mai auda niciodata de ea, din cauza despartirii care m-a traumatizat(instinctul de conservare ) si din dorinta de a nu mai trece prin ce am trecut. Nu stiu ce sa fac, tot ma gandesc la ea, off chiar nu stiu ce sa fac

4 răspunsuri:
| b4stefa a răspuns:

Cand gasesti solutia te rog sa-mi spui si mie, prin acceasi situatie trece si sora mea...pffff
nu stiu ce-i in capul vostru cand va,, indragostiti,, dar
apropo, fata e minora, ai grija ce faci happy
eu zic sa-i mai dai o sansa.N-o sa mori!
cu prima ocazie cand v-ati suparat din nou, va despartiti definitiv si gata!

| Boboc_Alexa_1997 a răspuns:

Știu prin ce treci ai nevoie de prieteni langa tine și de relaxare iubirea e un lucru care e și frumos și dureros dar chiar dacă ești sau nu cu cineva acelei fete să-i fie rușine pentru că atunci când ești cu o persoana trebuie să fi alaturi și să și încredere nu sa fi narcisista și îmbufnată nu te necăji trebuie să fi puternic și sunt sigură că poți trece peste că fiecare persoana merita sa zâmbească din nou

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai bine nu te impaci cu ea.Si asa e minora.

| HazelEyes77 a răspuns:

Tu stii mai bine ce simti... poate nu e rau sa va mai dati o sansa cred ca si ea da semne ca ar vrea. Poate mai lasati fiecare cate ceva de ceva de la el de dragul sentimentelor frumoase care va leaga. Nu vrei sa traiesti mereu cu intrebarea cum ar fi fost daca... Daca chiar nu merge atunci poti sa mergi mai departe fara sa te mai chinui cu ganduri de genul.