| roberthuzmezan a întrebat:

am o problema mai mult de natura sentimentala, si as avea nevoie de niste sfaturi.
Eu am 16 ani, sunt un tip ok, nu beau, fumez, nu chiulesc in mare sunt o persoana la locul meu, si am o fata care imi e colega de clasa, o dulceata de fata. Ideea e ca ea e o fata foarte frumoasa e desteapta, are un viitor in fata si pe deasupra are si o familie buna care isi permite sa ii ia orice. Eu chiar tin la fata asta din tot sufletul meu, si as face orice pentru ea, si chiar am intrebat-o daca vrea sa-mi dea o sansa, sa fim impreuna, dar nu mi-a zis nici da dar nici nu. Raspunsul asta m-a facut sa ma gandesc daca chiar sunt destul de bun pentru ea, pana la urma de ce s-ar uita la mine, sunt multi in jurul meu care consider ca sunt peste mine, am o nesiguranta care de cateva luni ma face sa ma simt deprimat, eu nu as vrea sa o pierd, ma inteleg super bine cu ea in general, da sunt multi si care ii fac ochi dulci, si chiar nu imi place chestia asta. In concluzie cum as putea sa scap de nesiguranta asta si sa ii arat ca sunt o persoana potrivita ca sunt o persoana potrivita pentru ea, sa-mi dea o sansa. (P.S sunt o persoana mai timida)

Răspuns Câştigător
| cdl42002 a răspuns:

Sa îți spun un lucru. Acum 2 săptămâni iubitul meu era în locul tău. Si eu eram tipa care nu știa dacă să zică da sau nu. Si da si mie mi-au mai făcut ochi dulci o grămadă de băieți și i-am refuzat pe toți pentru că nu își dădeau interesul. În schimb tipul ăsta s-a chinuit timp de o lună să mă convingă să stau cu el. Venea în fiecare pauza si ma lua în brațe, mă făcea să râd, încerca sa ma tina de mana ( până când i-am permis), îmi spunea lucruri dragute, îmi lua apărarea. Si Da, acum sunt cu el? Deci nu contează câți se dau la ea si chestii, ea sunt sigură că va aprecia efortul, mai ales dacă încerci neîncetat, trebuie să lupți pentru ea.

3 răspunsuri:
| mentholinks a răspuns:

Problema e ca astfel de fete nu vor placea niciodata baieti ca tine.

| devilshelp a răspuns:

Depinde de fata, dar din proprie experienta iti zic ca rareori fetelor le plac baietii timizi si draguti (da, stiu, e o porcarie). Nu iti zic sa te schimbi pentru ea, dar incearca sa fii uneori mai indiferent, sa nu ii stai la picioare etc. Majoritatea fetelor cuminti cauta un "badboy" care nici nu le baga in seama si le folosesc :/

| AndreiCZM a răspuns:

Fetelor cuminti le plac baietii mai golani.