Iese in 24-72 de ore, depinde de organism, dar daca zici ca a fost o cantitate mica, cred ca 24 de ore sunt suficiente,urat din partea acelei persoane pentru gestul facut, poti sa ii spui tatalui tau ca nu ai fost tu, te-a confundat eventual poti s-o faci p'aia:Mai tata?! Asa ma stii tu pe mine? Consumand cocaine sau facand alte prostii? Chiar nu ai incredere in mine, te iei dupa orice om care ar vrea sa-mi faca rau? dramatizeasa putin si la momentul potrivit, bafta.te astept cu noutati :*
In jur de 3 zile depinde de cantitate si organism, dar stai calm, te prinde data viitoare. Si sa stii ca persoana aia nu te a tradata, te a ajutat, posibil chiar sa iti fi salvat viata daca parintii tai iau masuri
Salut,
Poti sa incerci o abprdare mai buna: uite, te-am mintit pentru ca m-ai luat prin surprindere. Adevarul este ca am consumat putin drog din ala. Nu mi-a placut. Nu inteleg de ce alte persoane fac asta.
Problema tatalui tau nu este ca ai consumat odata. Ci la el este repetitia.
Heii. Depinde foarte mult si de organism. daca zici ca e o cantitate mica cred ca 24 de ore sunt suficiente. E un drog destul de puternic si cu efecte prelungite. Cat despre tatal tau, mare grija! Ar trebui mai intai sa vorbesti cu mandrul care te-a dat in vileag. Al2-lea pas este sa vorbesti cu tatal tau si sa ii spui ca nu este nimic adevarat,si ca aveai o disputa cu acel prieten si a vrut sa se razbune doar, inventand o tampenie. Daca vei dramatiza se va prinde.a fost si el copil si cred ca stie manevra cu dramatizarea. Daca ii spui ca a fost o facatura, ar fi mai plauzibil. Oricum in ziua de azi, in loc sa ai tu grija ta, o au altii.