Buna.Am fost dependenta de tigari, renuntam la multe lucruri pentru tigari, ma certam des cu ai mei, nu am vorbit cu mama 5 luni,nu primeam bani,ma imprumutam mereu, pana al urma am zis stop asa ceva nu se poate, am cumparat o tigare electonica si m-am lasat, acum nu mai fumez nici electonica.Mi-am cupmarat un spray de gura care iti ia pofta de tigare, se numeste Nicotan si se gaseste in farmacie la pret de 30 lei.Multa bafta
De cat timp esti fumator? iti este imposibil sa te lasi? pentru ca mama-i mama si stie ea ce stie si tine la sanatatea ta...in privinta supararii, stai fara grija, te va ierta, pentru ca te iubeste oricum, insa frumos ar fi sa-i recastigi increderea pas cu pas si primul, cel mai potrivit, ar fi sa renunti la tigari..pentru ca te va controla in continuare si oricat de precaut vei fi pe viitor tot te va prinde inca o data iar atunci pierde si mai mult increderea ei
Pai eu ti-am mai spus ce sa faci...increderea nu se recastiga peste noapte..va trebui sa fac asta prin faptele tale viitoare.ce ai putea sa-i spui acum pe moment sa o mai indulcesti. poate ceva de genul "imi pare rau, mi-am dat seama ca-i o prostie, iti promit ca ma las de fumat si de data asta nu o sa te mai dezamagesc".dar chiar va trebui sa te tii de cuvant
Depinde tu cati ani ai mai ai timp sa te lasi poate cu cat cresti cu atat te vor intelege mai mult nu ar trebui sa faci asa mare lucru din asta
Diorrus întreabă: