| Andrei1811 a întrebat:

am o problema mare, sunt adolescent am 17 ani si sunt intr-o depresie urata din cauza ca m-am indragostit si mi-am creeat sperante false, au fost false fata aceea s-a combinat cu altu, eu nu am avut curaju sa ii zic ce simt pentru ea chiar daca am iesit de 5 ori cu ea, cum pot iesii din aceasta depresie, am incercat sa ma gandesc ca s-a intamplat cu un scop, ca nu era pentru mine, da nu merge tot sunt depresiv, ma gandesc ca am pierdut ceva si ca nu o sa am niciodata o iubita sad Cum pot iesii din depresie, ianfara sa ma combin cu alta, nu cred ca ma mai pot indragostii curand!

Răspuns Câştigător
| Hydrangeaceae a răspuns:

Bună.

Părerea mea este că dacă fata s-a combinat cu altul a făcut-o fiindcă nu a simțit că ar vrea să se combine cu tine, poate te place doar ca amic, sau cine știe, poate vrea să vadă cum vei reacționa, dar asta nu poți ști exact. Nu vreau nici să te descurajez dar nici să îți fac speranțe. Cred că timpul le rezolvă pe toate. Și stai liniștit, că dacă e să fii împreună cu fata aceea, vei fi, dacă nu e să fii, nu vei fi niciodată. Toate se întâmplă cu un scop în viață și nimic nu e întâmplător. Revenind la starea ta, îți sugerez să ieși în oraș împreună cu prietenii, mergeți la patinoar, faceți poze, ieșiți la un suc, lucruri care le faceți de obicei. Încearcă să nu stai în casă, că dacă stai în casă, nu faci altceva decât să te gândești și tot să te gândești....Capul sus, nu te descuraja, ai doar 17 ani și ai toată viața înainte să cunoști o mulțime de fete.

Toate cele bune!

3 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Sergiu6666 a răspuns:

Si eu am 17 ani si sunt baiat dar chestia cu" indragostitul " nu am patit-o inca deci las-o faret iesii si tu cu prietenii ( in caz ca ai ) si o sa iti treaca daca stai tot in casa si esti tot cu gandul acolo nu o sa iti revii prea repede si fete is destule stai calm sunt mai multe ca noi ar venii cam 7 femei la un barbat deci ai timp laughing si ai destule laughing)

| cangurus a răspuns:

Trece greu, dar trece.