Dar tu ce hiba ai de nu-ti faci o prietena?
Probabil ca ai undeva la 13-14 ani, daca ai mentionat ca ai prietenul tau de 8 ani de scoala.
La varsta asta poti face o gramada de lucruri de unul singur: mers cu bicicleta, inscrie-te la un club sportiv si fa sport, mergi la un bazin de inot, ajuta la treburi prin curte sau prin casa, mergi si ajuta-ti bunicii samd.
Am 17 ani si dupa ultima experienta cu o fata (fosta) nu cred ca as mai avea chef de alta, sa fiu mintit si barfit chiar.de tipa cu care umblu nu a fost misto
Inseamna ca esti copilas mic, daca tot crezi ca toate fetele sunt ca aia de te-a mintit.
Nu pune in aceeasi oala pe toate, ca nu-i cazul.
Maturizeaza-te si invata sa te comporti ca un adult, daca vrei sa fii considerat barbat.
Mersi de "incurajare", misto cum poti critica omul dupa o simpla propozitie pe care a fost postata pe un site, cool
Imi pare rau baiete, dar nu-ti sunt prietena sa te magai pe cap si sa-ti spun ce vrei sa auzi, ca nu te ajut cu nimic daca fac asa. Prefer sa-ti spun adevarul in fata, chiar daca te doare, dar, daca esti inteligent, vei percepe raspunsul meu ca pe unul corect si la obiect, fara minciunile si linguselile prietenilor.
Apoi, vorbesc din experienta de viata, ca nu merita sa bagi toate fetele in aceeasi oala cu 1 paparuda, care s-a comportat urat cu tine. mai destupa-ti mintea si invata din greseli, ca data viitoare sa nu le repeti.
Incearca un psiholog in caz ca moralul tau lasat o da in depresie sau vorbeste cu acel parinte din tara despre ce simti.