| LoveIsLove4Ever a întrebat:

am o problema, nu stiu ce se intampla cu mine, sunt un fel de persoana cu personalitate instabila care se schimba din orice influenta, nu stiu si nu imi dau seama cum se intampla tranzitia asta, stiu doar ca ba sunt rece, ba visator, ba macabru (in ganduri cel putin), ba SF, nu stiu cum sa descriu mai exact ce se intampla cand sunt in diversele mele "fete", problema este ca acum vreau ceva, sau vreau sa contactez pe cineva cu care nu am vorbit de luni de zile, imi spun "Ajung acasa si il sun" apoi pe la jumatetea drumului imi zic "Daca nu vrea sa vorbeasca, sau daca ma uraste, dar poate inca e enervant ca data trecuta, ia mai da-l in **** mea ca nu-l mai sun" cand vreau sa fac ceva bun, cu toate ca pe moment imi dedic toate fortele, toata vointa, tot. pe parcurs cu cat vad mai multe neajunsuri, sau cum vad ca ceva nu merge bine incep sa renunt, si m-am saturat, imi pasa prea mult de multe chestii absolut banale, de orice fac si nu consider bine sau de orice ar crede cineva despre mine imi pasa si dau atentie desi ma chinui atat de rau sa nu-mi pese, sa fiu ceva gen i don't give a sh*t, imi tot repet ca nu-mi pasa dar tot la lucrul ala ma duc cu gandul si sunt satul de mine, de cei din jur, de statul roman si de biserica si religie, sunt satul de tot ce vad aud si simt, pentru mine sau ceilalti, sunt satul sa tot vad tragedii, sa tot aud cum oameni fara inima vorbesc la TV, satul de tot si de toate, si nu am macar o idee cum sa ma schimb eu, sa fiu ca toti celalti, un robot, fara sentimente, fara limite, fara compasiune...

1 răspuns:
| Bumți050302 a răspuns:

Nu ești așa. sunt schimbări doar. Tuturor se întâmpla asta. O să revi la un moment dat. Scuza pentru ortografie, nu știu bine limba roumana, eu sunt din England