| xoxopink a întrebat:

Am o problema. Nu stiu cum sa incep...
De mai multe luni am inceput sa devin mai sensibila, sa ma simt din ce in ce mai slabita, sa nu pot dormi 6-7 zile la rand, si mi se intampla intotdeauna inainte sau dupa menstruatie. Nu inteleg de ce, nu am suferit nici o trauma, am o viata linistita in rest, sunt sanatoasa, dar mi se intampla asta. E groaznic, zile intregi simt ca totul e pierdut, ca nu voi reusi niciodata nimic, ca sunt prea slaba. Ce as putea sa am? P.S. Sunt adolescenta

4 răspunsuri:
| Lucinca a răspuns:

Pff. si eu am trecut prin asta, si inca sunt adolescenta, dar, nu stiu. am invatat sa rad, sa ma distrez, sa ma gandesc la lucruri bune si ca totul va fi bine. SI eu cateodata ma mai simt asa, dar dupa ce mananc sunt perfect sanatoasarolling on the floor

Si trebuie sa ai incredere in tine!

| CristiMihai a răspuns:

Esti cu gandu la un fat frumos happy (Poate la minehee hee )

| evaaaah a răspuns:

Raspunsul ti l-ai dat singura. happy esti adolescenta...asa este la toti. Asa patesc si eu.

| xoxopink explică (pentru evaaaah):

Stiu ca adolescenta este o perioada dificila, insa eu stau cu teama sa nu fie ceva mai grav, noptile nedormite sunt un cosmar, mai ales cand a doua zi trebuia sa merg la scoala, iar eu nu eram in stare sa ma concentrez la absolut nimic... chiar acum am insomnie sad