O ruda te poate ajuta daca iti face cunostinta cu una, altfel nu se poate, nu sti la ce te astepti ce fel de belea o sa ai pe cap. Cineva verificat cat de cat e prin relatii totul e pe relatii inclusiv femeia de langa tine conexiuni pile cum zic romanii
Păi dacă o vezi că-ți zâmbește, nu e logic că e interesată de tine măcar puțin? oprește-o și spune-i ceva. Sau și mai bine dacă aștepți într-un loc și acolo e o fată care tot așa pare măcar puțin interesată de tine, folosește un pretext de exp să te ajute să te orietenezi, sau când vine cutare autobuz, sau dacă a trecut, sau cum se ajunge nu știu unde etc. și apoi continuă conversația, te prezinți și îi spui că oricum te plictisești până vine și să vobiți sau ceva, așa îi dai și impresia că nu ești neapărat interesat de ea ci doar cauți conversație, atitudine care o intrigă și îi dă puțin mindfu.ck, ea crezând că vii s-o agăți
Salut, candva eram si eu timid ca tine, sfatul meu este sa incerci sa te schimbi si sa comunici cu oamenii din jurul tau mai ales cu fete pentru ca daca tu nu actionezi or sa o faca altii.
Fi sincer, direct si curajos.
Eu așa am făcut. Ca să discut cu una de la un mall de pe vremuri, trebuia să străbat 50 m până la ghișeul ei. Mi-a trebuit un ceas. Am făcut 1 metru pe minut. Era să leșin de groază, că ce o să se întâmple cu mine, când voi ajunge la ea. Când am ajuns eram așa de disperat. că nu știam unde mă aflu, de ce sunt acolo și nu știam ce să îi spun. Norocul meu cu ea, era că a înțeles ce doream. Așa că. nu te da, nu te lăsa. ia exemplu de la mine. Aveam 24 de ani pe atunci. Acum am 74. Acum străbat aceeași distanță în 5 secunde cronometrate ( ceva de genu...). Și știu ce vreau. Tu știi?
Citeste cat mai mult, fii cu tine bine in primul rand. Tine minte ca nu o sa reuseasca nimeni altcineva decat tine.
Geo2969686 întreabă: