Nu poate sa te bage nimeni la puscarie chiar daca si ea ar vrea asta )
Nu i-ai facut nimic, ce poate sa faca? chiar si daca o ameninti pe internet, nu se intra la puscarie pentru asa ceva pentru ca e greu de dovedit lucrul acesta.
Stai fara griji dar totusi diferenta de varsta dintre voi e cam mare + mai e problema ca tu esti major si ea minora. Ar fi ok sa pastrati o relatie la distanta (pana la urma urmei, daca va fi sa fie, o sa fie) si sa va intalniti ocazional pana va implini varsta de 18 ani (asta depinde de amandoi) si dupa daca va merge totul ok sa va ganditi sa faceti un viitor impreuna incetul cu incetul.
Deci asta e sfatul meu, nu grabi lucrurile.
Faptul ca parintii ei te plac sau nu, nu stiu daca are vreo relevanta pentru tine. O iubesti? atunci mai bine sa o iubesti tu decat altcineva care sa profite de ea si parintii ei sa creada ca respectivul e baiat bun .
Succes!
Mulțumesc mult! Și eu tot la fel gândeam că nu are ce sa îmi facă atâta timp cat nu am făcut nimic cu ea.
Bineinteles ca te-ar putea baga la inchisoare, fiind vorba de seducere, corupere si posibil intretinerea de raporturi sexuale, daca se constata asta. Mai ales ca tu esti major si mai mare cu 5 ani decat ea.
In al doilea rand, fata nu poate calatorii fara acordul scris al parintilor, pentru ca este minora!
Daca o iubesti atat de mult, o sfatuiesti sa stea acolo sis a-si termine scoala, macar pana ce implineste 18 ani, dupa acre vine unde vrei tu.
Legile sunt aici, tu alegi daca vrei direct in puscarie sau nu:
https://legeaz.net/cod-penal-actualizat-2011/art-198-cpen
https://legeaz.net/cod-penal-actualizat-2011/art-199-cpen
Nu am întreținut raporturi sexuale cu ea, și o aduce tatăl ei in țară, numai că mama ei nu vrea să rămână în țară, și ea rămâne că nu poate să o oblige, și m-am gândit că îmi poate face mie ceva la politie dar nu are ce sa îmi facă atâta timp că nu am întreținut raporturi sexuale cu ea. Mai mult am pe net de cat sa ne vedem!
Pana sa te gandesti la puscarie, mai bine te`ai gandi la cum poate pleca ea de acolo fara parinti. Rade de tine fata.Cauta una din tara, amatoare de manele bune si fara parinti.