| edihrubiak a întrebat:

Am o problema stau toata ziua in casa afara nu prea am prieteni cucare sa merg la un suc.Toata ziua stau in casa ba pe telefon ..ba la televizor as iesi si eu pe afara dupamasa sau seara la un suc la ceva dar nu am cu cine si treaba asta ma enerveaza rau. Am 14 ani ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| andreeadeealeea a răspuns:

Hei? E clar, trebuie sa iesi din zona asta! Sunt lucruri mai interesante de atat! Ca sa iti faci prieteni, ai putea sa te inscrii la diverse activitati: dans, canto, chitara, pictura, atletism, tenis, ce iti place tie. Daca tefuzi chestia asta, ai putea sa te plimbi prin parc, poti incepe o conversatie cu o persoana de aceeasi varsta sau sex, despre diverse lucruri. Uite un ex.:
TU: Hei... Imi place mult tricoul tau, de unde l.ai luat? Apropo, numele mei este Andreea.
Persoana: Buna... L.am primit cadou, dar cred ca de la H&M. Eu ma numesc Maria. Am 14, tu?
Tu: la fel.
Am putea spune ca aveai o minge sau niste carti de joc.
Tu: ai vrea sa joci volei sau ceva?
Persoana: da, cred ca da, dar nu prea stiu sa joc...
Tu: nu.i nimoc... E usor de invat!
De aici conversatia ar putea decurge la ce carti sau filme va plac, ce preferinte aveti in materie de haine, actorul preferat, etc. Iar dupa ceva timp petrecut impreuna ai putea sa o intrebi unde locuieste ca sa aflii daca sta prin apropriere, dar inceatca sa nu pari creepy, uite cum:
Tu: eu stau prin apropriere, tu? Chiar in blocul de vizavi
Persoana: eu putin mai departe. Dar totusi destul de aproape.
Apoi ai putea sa o intrebi daca ar vrea sa fiti prietene, sau poate cine stie, intreaba ea prima. Dupa care ai putea sa ii dai nr tau si ea pe al ei, sau chiar numele le facebook, etc si sa programati urmatoare iesire: poate la film, bowling poatr chiar te imprietensti si cu prietenii ei. Nu.i greu sa iti faci prieteni daca stii sa comunici!

1 răspuns:
| WaterDrop a răspuns:

Prieteni la scoala nu ti-ai facut? Da add la persoane random din orasul tau pe facebook si sigur iti vei gasi una, doua, trei cu care sa iesi la un suc si poate sa legi o prietenie.