| Andreyyyiiiyyiyiy a întrebat:

Salut TPU, am o problema, sunt un băiat de 16 ani și nu am relație. Chestia e ca as putea sa am pentru ca sunt fete care se dau la mine dar nu știu cum sa le abordez și ce sa fac pentru ca eu când sunt lăsat cu o singura persoana pe care nu prea o știu situația este destul de ciudata pentru ca nu știu sa fac conversație. Sugestii la ce as putea sa fac?

2 răspunsuri:
| Hyperion7 a răspuns:

Pai din ce spui tu,pari a fi o persoana introvertită,mai rușinoasă,mai la locul ei și se întâmplă să nu ai "cuvintele la tine"…spre deosebire de un extrovertit care vorbește fără rețineri în public și nu prezintă timiditate sau prezintă prea multa, ține de persoana.
Nu e ceva inneregula sa fii așa,uite,și eu sunt și nu e ceva rău, de obicei noi introvertiții suntem mai creativi, predispuși spre arata,uite,eu sunt către poezie și fotografie,de ex.
Pai daca fetele se dau la tine,vorbește și tu chestii generale,afla detalii despre ia,nu-ti fie teama sa o întrebi diferite chestii,sigur îți va răspunde,ba chiar va aprecia că ești curios și vrei să știi mai multe despre ia.
Întreab-o ce ii place la tine și de acolo mai baga și puțină "vrăjeala "…psss, fetelor le plac să știe că băiatul pe care îl plac,are talente ascunse sau orice,cu condiția să nu exagerezi,daca tu ii zici că pictezi la Lovre asta clar e o vrăjeala exagerată,spui că-ți place sa pictezi sau sa scrii sau orice și dacă vrei să i impresionezi,înainte să-i spui la ce te pricepi,încearcă să faci un lucru frumos din asta,spre exemplu un tablou pictat de tine,niste dulciuri daca te pricepi (daca le cumperi,nu prea e o soluție),fă-i o poezie drăguță,oriceeee și crede-ma man,te va aprecia foarte mult.
Fii sincer,nu o minți,spune-i ceea ce simți dar nu direct,n-o lua prea tare deodată,își va da seama că te poate avea ușor și că poate, daca vrea, foarte ușor fiindcă ești clasificat drept "prada ușoară".
Acuma na, fii cine ești, nu te lauda prea tare, o sa te creadă prea lăudăros.
Sper sa te ajuta bro!
Mult succes!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dacă se dau ele la tine, ești abordat gata, nu este nevoie să le abordezi tu. Iar ca să înveți să faci conversație, conversează.