Singurul lucru care-l poti face e ce ai facut si pana acum, adica sa-i ignori in continuare si odata se vor plictisi. Nu ai altceva ce sa faci! Cu parere de rau dar asta e... Bafta!
Ignora-l, nu il mai baga in seama, comportate ca si cum ar fi un nimic pentru tine.
Asta am facut si pana cum... l-am lasat sa vorbeasca nici nu m-am uitat la el dar mie mi-a ajuns deja a intrecut orice limita!
In cazul acesta, incearca sa ii platesti cu aceeasi moneda.
Buna,
Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Asteptam sa te ajutam!
Ascultă te rog, eu nu am nimic cu orientările tale sexuale, poți sa fii și zoofil, dar nu e bine sa fii homosexual, lumea o sa te desconsidera și o sa rada de tine, du-te frate la prostituate *** fete nu băieței, încearcă sa te schimbi vei avea mai multe de câștigat în viață