| Artist3dDevenire a întrebat:

am o progblema..mai grava si mai delicata..deci sa incep: sunt in clasa a-10-a la un liceu teoretic, si am o problema cu cei din jur si cu mentalitatea mea..la inceput am incercat sa fiu sociabil cu toti sa fiu prieten cu toti sa ii fac sa rada sa ne distram sa nu imi bat joc de nimeni doar cu ei de altcinva. ( da stiu este ceva gresit ) si acum dupa un timp am realizat ca sunt luat peste picior de,, prieteni"" mei de liceu sa zic asa..si mai ales fac caterinca pe seama mea doar ca sunt mai mic si nu asa de facut...ce pot sa fac ce trebuie sa schimb si cum fac sa ma departez si sa fiu prieten cu cineva care chiar merita gradul de prieten sa imi schimb mentalitatea de a privi lumea si..tot..ma puteti ajuta dau funda multumesc foarte mult, dau funda multumesc mult

2 răspunsuri:
| EuCeaANiumanui a răspuns:

Invidia spune cuvantul. Daca eu asi fi in locul tau cred ca ziua urmatoare daca sar mai lua de mine sa zicem asa leasi intoarce cuvintele. Sper ca ti-am fost de ajutor.Si nu uita INVIDIA isi spune cuvantu

| missdevil a răspuns:

Cred ca ar fi timpul sa iti cauti alti prieteni si cu acei indiviti sa pastrezi o relatie de colegialitate si atat. Nu merita atentia ta. De obicei acei oameni care fac "misto" de tine sunt oameni frustrati pentru ceea ce nu pot ei sa fie.