anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o relatie cu un baiat foarte dragut, este cu 2 ani mai mare decat mine si ieri am avut primul sarut. A fost magic dar parintii mei nu stiu inca de el si imi e rusine sa le spun... mai ales tatalui meu.Ce ar trebui sa fac? Ei sunt cam "comusnisti" sa zic asa si imi este frica sa nu ma oblige sa termin relatia cu el pentru ca eu il iubesc foarte mult... Va rog ajutati-ma!

4 răspunsuri:
| danutzu96 a răspuns:

Mergi pe burta ca sa nu afle tovarasi parinti

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Heiii. păi sfatul meu e să o iei mai pe ocolite la început, le povestești despre el câteva amănunte, iar după o zi, 2 îi spui mamei de ex. că acest băiat te-a întrebat dacă vrei să ai o relație cu el, iar tu ai acceptat. Și îi garantezi că vei avea grijă și chestii... totul constă în a le câștiga încrederea părinților. Acum depinde și de vârsta ta... dacă ai 11-14 ani, iar părinții te consideră cam mică e cam dificil. Dar, de preferat este să nu te ascunzi. :d

| Ralucagreen23 a răspuns:

Buna.
Intr-adervar,o relatie cu un baiat incepe sa fie mai stabila dupa primul sarut.
Nu stiu daca trebuie sa le spui parintilor tai,acum.
Mai asteapta,poate se va intampla ceva,te vei certa cu iubitul tau,orice este posibil. Fara suparare!
Ma bucur ca ai avut primul sarut, ca v-a placut la amandoi.
Va urez mult succes la cel de-al doilea sarut, o sa fie mai frumos, deoarece mereu partenerii asteapta sa sarute din nou acele buze... smug
Sper ca ti-am fost de ajutor.
Sa va tina, relatia.
Pa.

| CatalinPTM a răspuns:

Nu trebuie sa le spui neaparat, doar nu te mariti acum happy, bine, depinde si de varsta happy