| HoTSaucE a întrebat:

Am o ruda de familie care are o problema cu fumatul.Mai precis, este vorba despre marijuana.
Treaba este ca se imprumuta de la tot felul de oameni si umbla prin cercuri dubioase, isi distruge practic tineretea.Ideea este ca persoana aceasta locuieste cu mine si parintii mei pentru ca tatal este din pacate decedat, iar mama este plecata afara la lucru.
Nu vrea sa se tina de scoala, doar sa fumeze in fiecare zi daca s-ar putea.
Am incercat sa ii vorbim sau sa discute cu un psiholog, dar nu vrea nicicum.
Ce este de facut in aceasta situatie?
Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Peridava a răspuns:

Evident ca devine agresiv. De asta spun sa luati legatura cu mama sa si sa-l internati la dezintoxicare.

3 răspunsuri:
| Peridava a răspuns:

Parintii tai stiu? Ar trebui sa afle URGENT, ca nu cumva ruda sa va vinda lucruri din casa. Si, anuntati-o imediat si pe mama lui. Daca e minor, ea va putea decide internarea sa intr-o sectie antidoping. Chiar daca e major, tot ar trebui sa stie si sa decida cum il ajuta.

| HoTSaucE explică:

Da, toata lumea stie de problema asta.Cand invercam sa vorbim ceva cu el ridica tonul si devine agresiv.Incerc sa gasesc o solutie pasnica, ca as putea sa fiu si eu violent dar nu rezolv nimic.

| Peridava a răspuns (pentru HoTSaucE):

Evident ca devine agresiv. De asta spun sa luati legatura cu mama sa si sa-l internati la dezintoxicare.

| TicTac47 a răspuns:

Spune o rugaciune pentru el.