1.Da.
2.Nu, de fapt nu adorm ascultând muzică decât în cazul în care vine din direcția televizorului sau a celor din jur.
3.Da! O fi asta un fel de premoniție?
4. Mi s-a întâmplat să am mai mult de 4 vise pe noapte, deci da.
5.O singură dată, accidental. De obicei, nu.
6.Da. Se numește „vis lucid".
7.Ah, ăsta cu paralizia nu e vis lucid. E altceva. Nu mi s-a întâmplat niciodată.
8.Parcă... hmm, eu nu prea aud muzică în visele mele, sau dacă da, pur și simplu nu rețin.
9.Oho, da. Am avut câteva foarte plăcute, care m-au emoționat. :3
Ai putea să revii la punctul 7 și să oferi mai multe detalii legate de experiența ta?
Da,am cam incurcat termenii
Deci practic m-am trezit si tv-ul era stins in realitate dar in mintea mea era un copil cu ochii total negri care se tot apropia.Incercam din rasputeri sa ma ridic din pat, dar parca ceva ma tot tragea inapoi cu o forta uimitoare, nu puteam face nimic si auzeam chestii ciudate..neclare..simteam ca eram treaza doar cu ochii, in timp ce restul corpului parca era un cadavru.
Interesanta intrebare!
1) Cateoadata, depinde cat de profund e gandul
2) Nu mi-s-a intamplat.
3) Mda... Depinde. Repet, depinde de cine, de cat de profunda e acel gand la acea persoana. Dar bineinteles, se poate intampla.
4)Rar. In general, cand visez, apoi ma scol si ma culc la loc am alt vis, alt subiect, sau pur si simplu nu mai visez. Dar in cazul meu, nu prea ma scol cand visez ( doar cu alarma).
5) Cam greu, in general nu. Sau repet, visez altceva, depinde.
6) Nu.
7) Odata in viata mi-s-a intamplat asa ceva. Este ceva destul de ciudat. in prima faza, eram intr-un vis foarte intens, dar nu orice fel de vis, unul legat de religie sau ceva inspaimantator( in cazul meu). Apoi cand te scoli, nu te poti misca o vreme, si parca un pic incostient de ce se intampla.Dar bineinteles ca nu o perioada lunga.
8) Depinde. Omul viseaza multe, legat de viata reala sau ceva trimis de sus. Mie nu prea mi-s-a intamplat.
9) Extrem de multe ori. Cu fata / baiatul dorit cel mai des.Intr-un loc frumos, plin de fantezie, sau pur si simplu pe ea/el (sau te-ai putea gandi si la prostii, dar in cazul meu mai rar cu prostiile =), ci mai intens cu ganduri serioase). Ma gandesc toata ziua la acel vis, ca am fost intrerupt sau nu.
Parerea mea este ca ai o viata intensa, plina de lucruri bune / rele, si te gandesti la multe, si ca toate aceste lucruri pleaca de la centrul de comanada a omului (creier). Nu este un lucru rau, atat timp cat iti place sa visezi, si iti satisfaci anumite lucruri. Majoritatea din ce ai mentionat mi s-au intamplat si mie, insa nu asa des.
Sper ca te-am ajutat!
Punctul 9 mereu mi se intampla, imi place un vis si dintr.o data ma trezesc dar incerc sa adorm iar si sa imi imaginez continuare dar nu mai reusesc la punctul 5. Si punctele 1 si 3 mi se intampla, mai ales punctul 3 e ciudat cum visez persoanele la care ma gandesc si apoi cand ma trezesc stau si ma gandesc cu orele la visul respectiv si incerc sa il inteleg dar nu reusesc, mi se amesteca in cap si il uit.
Da,desigur.Sunt doar vise la urma urmei, e doar in capul nostru.Practic visele ne spun multe despre cum creierul nostru proceseaza informatiile si reflecta in principal grijile pe care le avem precum si preocuparile noastre in mediul social, preocupari la care cautam sa le dam de cap atunci cand dormim, prin extragerea informatiilor importante, integrandu-le cu alte amintiri si proiectandu-le in viitor.