Vai de capu tau man (n-o zic cu batjocura sau ceva ) tu nu stiai ca telefonul iti e ascultat sau daca vorbesti de o persoana pe care n-o ai la prieteni pe Facebook iti apare la sugestie? Uite de ex eu am vorbit despre o pizzerie anume si mi-a aparut tona de reclame de la ei. Ca am injurat vreo 10 minute fara sa ma repet e alta treaba
Da, s-a întâmplat recent. A făcut Dumnezeu sa îmi arate realitatea pentru ca în urma cu 4 ani era frumoasa fata, o plăceam, voiam să o invit la suc până am aflat ca era într-o relație. În anul 2021 m-am crucit când am văzut-o, cu tatuaje, vopsita urât, machiaj pana la călcâie, unghii ca de vrăjitoare. Lumea asta ce se mai schimbă. Acum normal ca nu am mai plăcut-o si chiar ziceam "uite cu cine era sa îmi fac eu de lucru".
Apoi da, am găsit sugestie pe Facebook. Interesant, nu?
Nu mi s-a mai întâmplat până acum. Posibil ca aceste sugestii să survină datorită faptului că acele persoane sunt din același oraș ca al tău, de aceea le vezi pe stradă și dacă ai trecut la orașul de origine orașul natal real atunci de aceea îți apar acele sugestii cu persoane din orașul tău.
Facebook accesează locația și nu odată s-a întâmplat ca persoane cu care m-am întâlnit sa îmi apară sugestie pe Facebook. Chiar și persoană străină cu care m-am intersectat pe stradă, am reținut fizionomia și după îl vad pe Facebook în sugestii. Facebook sesizează ca ați fost în aceeași locație și sugerează. Sau poate o fi coincidență, însă cam des. Tu poate nu ai băgat de seamă, însă crede-mă ca se întâmplă.
Depinde de setări. Eu când aveam cont de Facebook aveam accesarea locației dezactivată, de aceea nu mi s-a întâmplat.