Eu unu desi as vrea sa iti zic urmeaza-ti visul nu prea pot.Romanii au o reputatie cam proasta iar ce vrei tu sa faci sunt totusi sanse mici.Intradevar ai putea sa iti urmezi visul si sa devii fericit dar daca tot ce vei face nu te va ajuta cu nimic in viata iti spun eu ca ti se va parea o catastrofa timpul pierdut..Sunt multe job-uri frumoase ai putea sa te mai gandesti.
Incearca sa inveti 3D Max, asta se foloseste la jocuri acum pentru a creea peisaje, cladiri etc. Atata timp cat iti place ce faci nu este o pierdere de timp sigur Nu conteaza ce varsta ai sau ce medii la scoala, daca esti talentat vei gasi un loc la o companie de genul acesta.
Talentul se cultiva. Chiar daca ai o scanteite mica de tot transform-o intre-o flacara. DU-te la niste cursuri de desen la o scoala de arte pentru a te perfectiona. In plus daca desenul are legatura cu visul tau de ce nu il urmezi? Ideea e ca indiferent ce iti place sa desenezi daca ai talent ai..Eu zic sa te apuci serios..asta te va face fericit, nu?
Ce ai zice de niște linii care se afla pe un fond negru si care se mișcă după. Sunetele din jur. Și sa știi că nici eu nu desenez bine