Buna:*!
Of! crede`ma ca si eu mi-am pus intrebarea aceasta de nenumarate ori.
Din "vechi stramosi" se stie ca parul lung era specific fetelor. Eu una, insa nu am nimic de obiectat impotriva baietilor cu parul lung. Prin ziare, reviste, site`uri straine, vedem o gramada de vedete (baieti) cu parul lung. E normal ca toti sa le urmeze exemplul. Si nu mi se pare un lucru absurd.
Azi am facut la scoala, despre libertatea personala. Un om are dreptul la libertate, nu`i asa? Si acea libertate consta in luarea de proprii decizii fara a fi constransi de alte persoane. Asa ca, fiecare baiat are dreptul sa aleaga cu ce se imbraca, ce face, si de asemenea, cum se tunde sau daca isi lasa parul lung.
Si lucrul cum ca profesorii ii pune pe elevi sa faca asta, e total adevarat, si nu mi se pare un lucru bun. E viata lor si fiecare face ce vrea cu viata lui, nu?
La intrebarea 4 ai mare dreptate. In toate tarile mai. nu stiu cum sa le spun... mai diferite decat Romania, elevii, copii, adolescentii sunt total diferiti fata de cei romani. Acolo, adolescentilor li se permite sa faca anumite lucruri care in Romania sunt interzise.
De ce? Fiecare tara are legile ei. Si in Romania parul lung la baieti e interzis, dar se spune ca in Romania exista dreptul la libertate. Unde mai e acest drept, cand baietii sunt obligati sa se tunda si sa nu`si lase parul asa cum doresc?
Asta e opinia mea.
Pa`pa!
1. Draguti
2. Pentru ca vor comunisme
3. Cred...
4. Dap, in America sunt sute si in Romania scad din cauza PROFESORILOR! >:-D!
1.draguti...doar unii
2.nu
3.nu
4.pentru ca Romania este plina de manelisti si cocalari imputiti...
1. Imi plac baietii cu parul lung! Fiecare adopta ce stil vrea.
2. Nu mi se pare un lucru bun! Cu ce-i deranjeaza pe ei parul?
3. Nu stiu... Dar ar trebui!
4. Pentru ca suntem plini cocalari, pitzipoance si manelari, de aia. Acum toti printzisorii :-& si printzesele vor sa fie ca mai "scecheri" :-&