Hmmm nu stiu cu ce sa incep...In primul rand spune'i parintilor! Asta e cel mi bun lucru pe care il poti face. Inteleg ca ti'e frica dintr'un motiv sau altul dar nu poti sa stai asa, ca o placinta si sa nu faci nimic. Am inteles ca esti destept, dar acolo sunt niste profi care citesc ziarul in ora n'am mai auzit asa ceva Noi avem unu de sport care vine beat, se uita pe pereti si apoi ma trezesc cu 8 la sport, chiar daca sunt ascultatoare si fac toate turele de teren. Frate, nu merita sa ramai acolo doar pentru ca e aproape de casa Convinge'i cumva pe ai tai, ca se termina vacanta.
Ar trebui sa mergi sa vorbesti deschis problema aceasta cu parintii tai. Spune-le adevarul si convinge-i ca acea scola nu este buna pentru tine. Explica-le ca profesorii nu sunt buni si daca nu ai profesori buni mai ales la romana si matematica, vei lua note mici la Evaluarea Nationala si astfel risti sa ajungi la un liceu destul de prost. Spune-le despre acei copii, care nu au e educatie buna, care se comporta urat si care nu invata bine si despre faptul ca tie nu-ti place ideea sa te afli intr-o scoala care nu te invata nimic. Mult succes si sper ca parintii tai sa-si dea seama ca gresesc si sa te transfere! :*
Refuzi sa te duci la scoala, cand am terminat a 8 la ai mei le-am zis ori ma lasati sa ma duc unde vreau eu ori stau acasa incearca asta sau daca nu zile la niste prieteni sa le zica si ei la alor tai ca scoala aia e de tot cacatu.
Salut din nou...Mi-am dat seama ca, pentru 2 ani nu mai are rost sa ma mut + ca profu de mate iese la pensie. Oricum, nu am avut media generala mica intr-a 5-a, am avut-o 9.53.