| DarkPainYtb a întrebat:

Am sa vorbesc deschis desi e un subiect destul de delicat pentru mine, asa ca imi doresc sa tratati asta cu seriozitate.

Am 13 ani si aproape de 2 ani simt ca baietii nu ma atrag. Am avut 3 relatii cu fete dintre care 2 de lunga durata (oarecum). Prima a fost de opt luni cu o fata din alt judet, mai exact din Galati. Tineam legatura pe diferite site-uri de socializare si pe jocuri. Dar dupa o perioada parintii mei au aflat si din cauza lor ne-am despartit. Apoi am avut o relatie cu o fata putin mai aproape de mine, din Pitesti. Am stat impreuna aproape sase luni, dar devenise rece si avand in vedere ca ea voia de mai mult timp sa se desparta de mine am cazut de comun acord sa o luam pe drumuri diferite.

Dupa asta am incercat sa am o relatie cu un baiat din orasul meu. M-a invatat sa sarut si el era simpatic dar nu aveam aceleasi sentimente ca pentru o fata. Adica relatiile cu fetele au fost mai afectuoase mai sensibile. Dupa doua saptamani ne-am despartit iar dupa un timp am intrat intr-o relatie cu o alta fata din Craiova care nu a tinut mai mult de doua saptamani. Ea era la fel, rece si nu stiam ce sa fac ca sa o fac fericita.

Acum nu stiu, dupa aproape un an jumate in care am tinut-o continuu in reatii acum e ciudat sa fiu singura si ma intrebam cum as putea sa gasesc fete lesbiene in orasul meu. Adica in Targoviste, sau macar prin apropiere, in Dambovita. Adica nu este un oras mare si nu ma astept sa fie fete de genul prin oras. Si as vrea niste pareri despre cum as putea sa abordez fetele.

9 răspunsuri:
| SG1995 a răspuns:

Hm, inteleg ca esti data peste cam, de tipul cu care ai stat te-ai simtit atrasa?
In general tie ca fata ar trebui sa-ti fie usor sa te aproprii de alte fete. In orice caz mai asteapta o perioada un an-doi inainte sa intri intr-o relatie, cu timpul lucruriile se vor lamuri.

| DarkPainYtb explică (pentru SG1995):

Nu m-am simtit atrasa deloc si faza este ca acum doi ani parintii mei ma obligau sa ies cu baieti si sa ma sarut cu ei dar eu nu faceam asta iar baietii respectivi incepeau sa ma pipaie iar parintii mei ma cetau si ma bateau acasa pentru ca nu faceam ce voiau baietii aceia, care erau cu vreo 5-6 ani mai mari ca mine. Si cand am fost impreuna cu baiatul mentionat de mine mai sus, de fiecare data cand ma lua de mana sau ma saruta si ma lua de mijloc imi aminteam de toate fazele petrecute acum doi ani si nu ma simteam ok. Si prefer o relatie cu o fata cuminte decat una cu un baiat pervers.

| SG1995 a răspuns (pentru DarkPainYtb):

Ai fost abuzata de ei inainte? Uneori un abuz poate duce la homosexualitate. Gen pana sa iesi cu tipe ai avut experiente nasoale cu un tip?

| DarkPainYtb explică (pentru SG1995):

Da... Din pacate da...

Răspuns utilizator avertizat
| Nuvr a răspuns:

Nici bine nu ai ajuns la pubertate, și ai orientați de același sex
Mai așteaptă câțiva ani pe la 16, 17, 18

| DarkPainYtb explică (pentru Nuvr):

Dar nu ma atrag deloc, si ce s-a intamplat in trecut chiar ma face sa nu ma mai intorc la relatiile cu baieti.