Hm, inteleg ca esti data peste cam, de tipul cu care ai stat te-ai simtit atrasa?
In general tie ca fata ar trebui sa-ti fie usor sa te aproprii de alte fete. In orice caz mai asteapta o perioada un an-doi inainte sa intri intr-o relatie, cu timpul lucruriile se vor lamuri.
Nu m-am simtit atrasa deloc si faza este ca acum doi ani parintii mei ma obligau sa ies cu baieti si sa ma sarut cu ei dar eu nu faceam asta iar baietii respectivi incepeau sa ma pipaie iar parintii mei ma cetau si ma bateau acasa pentru ca nu faceam ce voiau baietii aceia, care erau cu vreo 5-6 ani mai mari ca mine. Si cand am fost impreuna cu baiatul mentionat de mine mai sus, de fiecare data cand ma lua de mana sau ma saruta si ma lua de mijloc imi aminteam de toate fazele petrecute acum doi ani si nu ma simteam ok. Si prefer o relatie cu o fata cuminte decat una cu un baiat pervers.
Ai fost abuzata de ei inainte? Uneori un abuz poate duce la homosexualitate. Gen pana sa iesi cu tipe ai avut experiente nasoale cu un tip?
Da... Din pacate da...
Nici bine nu ai ajuns la pubertate, și ai orientați de același sex
Mai așteaptă câțiva ani pe la 16, 17, 18
Dar nu ma atrag deloc, si ce s-a intamplat in trecut chiar ma face sa nu ma mai intorc la relatiile cu baieti.