| FcSb_Marius_1999_vapZ a întrebat:

am si eu mica intrebare:
In urma cu cateva luni imi placea de o fata si inca imi mai place,ea inainte sa stie ca o plac se comporta cu mine,ca cu cea mai buna prietena! Dupa ce a aflat ca imi place de ea(de la un prost),ea a plecat repede catre casa! Urmatoarea zi ma evita,dupa cateva luni am mers in excursie si a provocat-o unu sa ma sarute pe obraz, ea nu a avut nici o problema! Acum cu ea ma inteleg bine! Ce sa cred, oare ii place de mine! Dau funda! big grin

4 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Cu siguranta ca te place, dar asteapta si ea mai mult din partea ta.

| TheRealDaniel a răspuns:

Poate astepta sa ii spui chiar tu si nu sa afle de la altcineva, probabil ca aceea plecare, aceea reactie a ei a fost una de fericire. Situatia ta este dificila, daca vrei sa te lamureasca cineva cu adevarat trebuie sa vorbesti cu ea, intreab-o de ce a facut asa si tot ce vrei sa stii. Spune-i ca o placi, de data asta sa stie de la tine si sunt sigur ca veti rezolva problemele impreuna.

| Elenna21 a răspuns:

Daaaa! si iti zic asta pentru ca si mie mi s-a intamplat exact la fel doar ca baiatul a fost cel care aaflat de la un prost si am fost inainte bff... si ma rog da ea te place doar ca vrea mai mult de la tine daca as fi inlocul ei si eu as fi reactionat asa laughing decivorbestecu ea si poate o safiti impreuna happy Bafta!

| FcSb_Marius_1999_vapZ explică:

Multumesc pentru raspunsuri! Ma-ti ajutat foarte mult! :*