Bun. Deci sa inteleg ca ai plobleme cu fetele.
Prima lectie:
ca sa cuceresti o fata trebuie sa:
-fi respectuos cu ea
-sa ii faci o droaie de complimente( frumoaso!)
-sa o ajuti la nevoie (adica daca ea iti cere vreo data ajutorul sa n-o ignori ca dupa aia nu te mai baga in seama in vecii vecilor! )
-i-ai apararea in fata celorlalti baieti (asta daca e cazul, bineinteles)
- CEL MAI IMPORTANT: nu injura in preajma ei! Niki unei fete nu-i plac baietii mitocani
(Nu trebuie neaparat sa fii genul acela de baiat toata ziua in haine de nu stiu de care, freze nu stiu de care sa habar n-am ce fitze.Pe bune. Tot ce trebuie sa faci sunt COMPLIMENTELE. prin asta seduci o fata. Nu trebuie UN INFINIT. Putin si des. Cam unul pe zi. Azi ii spui "ce frumoasa esti", maine ii spui "cmf printeso?" si alte din acestea. Prima data nu le va accepta. Ce-i drept. Ba poate chair se va si stamba un pic. Dar incetisor, incetisor complimentele o sa-i faca placere si va incepe sa te placa.
Vrei sa stii de ce?!
Ei bine iti spun eu cum stau lucrurile din punctul de vedere al unei fete:
cand un baiat ii face cate un compliment din asta asa picat din avion se stramba a dispret si zice " Ce o mai vrea si asta!"
Apoi daca treaba se repeta de cateva ori se va gandi "Ma intreb ce tot vrea si cocalarul asta! De nu ma mai lasa-n pace!"
Dar daca vei face asa cum ti-am spus eu se va gandi "Hm, tipul acesta pare destul de dragut, oare ma place, sau... Si atunci va stepta app in fiecare zii cate un alt compliment ca sa vada daca chiar respectivul o place. Si astfel complimentele nu numai ca incep sa-i placa dar devin deja o obsesie. (pentru ea)
Bun. Am uitat ceva dupa la un anumit timp de zile de cand tot ii faci acele "complimente" cere-i id-ul si mai bagi si acolo ca poate la scoala sau in poark, mai stiu eu unde va interesectati voi se afla si multa lume iar lumea barfeste mult. Si printre complimentele alea mai baga si "te iubesc" sau "" etc.
Lectia 2:
(cum sa-ti faci o amica o fata)
1 fii deschis
2 vb orce cu ea (fetele sunt ff interesate de cum gandesc baietii, chiar daca nu o si arata)
3 fii amuzant (dar fara sa faci glume pe seama lor, deoarece vor interpreta altfel.si se vor simnti jicnite, si poate te mai trezesti cu o palma. Fetele sunt ff saritoare. Daca nu cu gura(ma refer la injurat, atunci cu palma, sau cu cate un picior, dar mnah.)
etc...si incet in cet prietenia se va lega ( cand am spus prietenie ma refeream strict la "amicitie")
Lectia 3:
Fetelor le place sa se imbrace uneori mai mnah...iesit din comun, sa se machieze, sa-si faca diferite freze deoarece "cresc" si simt nevoia de schimbare. Niki o data sa nu-i spui unei fete " Vai in ce hal arati" sau " Pff, ce freza urata ai" sau "Uit' si u la tine. Zici ca esti o panarama!" etc, deoarece te vor urai toata viata.
( Pt fete conteaza enorm hainele, parul, machiajul, etc)
Lectia 4
Niki o data sa nu faci vreo fata "curva"!
Deoarece nu numai ca nu va mai vb cu tine, dar te va barfi si la prietenele ei, prietenele ei mai departe.si asa nu te va mai baga nici o fata in seama. Pe bune.
Eh cam asta e tot capitolul "Fetele"
Data viitoare LUCRARE DE CONTROL!
Succes!
Bună!
Păi fetele, nu poţi trăi cu ele, dar nici fără.
Uite aici de ce ai nevoie, minim:
Trebuie să şti cum să le abordezi: finuţ, delicat, întotdeauna să fi bine îngrijit: să nu îţi miroase gura, să ai părul aranjat şi cu hainele îngrijite. Să ştii ce fel de subiecte să abordezi la început, să ştii cum să flirtrezi.
Şi uite nişte sfaturi:
- Niciodată să nu te dai mare bătăuş în faţa lor, este o chestie de copii
- Niciodată, în primele 2-3 zile să nu flirtrezi foarte tare cu ea.
- Trebuie să dai de înţeles fetelor că eşti un băiat simpatic, cu sufletul bun şi care le înţelege (trebuie să ai şi condiţie fizică - fără este mult mai dificil)
Cam atâta pentru început, aplicăle pe acestea şi după mai vorbim dacă ai nevoie. Trimite-mi mesaj privat dacă vrei să treci la pasul următor.
Baftă!
Va multumesc la toti pentru raspunsuri au fost excelent de bun (zic inca nu le-am pus in aplicare) a da add me funtarnaruto_vulpe sa va spun ce sa mai intamplat (asta daca va intreseaza desigur)
Dragul meu! ajutor mare nu iti trebuie ...normal fetele se uita dupa:
-cum arati,
-cum te comporti,
-sh daca esti cineva sh daca ai relatii etc! Scurt sa fii un tip vazut! daca ai toate calitatile ...sigur cuceresti fetele. si nu iti trebuie ajutor!
♥`Pai...Trebuie sa fii Natural!
Sa sti Cum sa vorbesti cu Ele [ SA nu Le injuri [-x! ]
Si din cand ii cand Sa te mai Dai ashe Un Pik la ele :-x!
Sa fi sincer cand le spui Ceva;]!
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: