| Gabriel2019 a întrebat:

am și eu nevoie de un răspuns la acest exercițiu. Aș avea nevoie de un răspuns până mâine la ora 9:30.

,,Sunt 3 blocuri... Și trebuie să ajungă la fiecare Apă, Lumină și Gaze Naturale trăgând niște linii. Liniile nu au voie să se intersecteze!

Ex: 1. 2. 3.

A. L. G

A - 1, 2, 3
L 1, 2, 3
G 1, 2, 3...mereu imi rămâne o linie care nu o pot duce la un bloc din cauză că se interesează.

2 răspunsuri:
| Mosotti a răspuns:

Pai pune un bloc in stanga, unu in fata si altul in dreapta.
Pleaca trei linii de unde esti tu sa zicem, in stanga pleaca trei linii, inainte trei, in dreapta trei.

Pleaca trei grupuri de linii catre blocuri si nu au cum sa se intersecteze! De unde pleaca e un spliter cumva, trei iesiri in stanga, trei in mijloc, trei in dreapta, lumina, gaze apa, deci ies trei grupuri de linii care nu-s lipite una de alta, si aia e
Trei linii stanga, trei linii dreapta, trei linii in fata.

Nu am cum sa iti arat desenu.
Spliteru din care ies trei grupuri de linii (de fapt aceleasi, apa, gaze, curent), doar in spate are o intrare unde vin cele trei linii generale, apoi se impart in trei ca la cablu TV.
Desenu arata ca nu se calca nici o linie pe alta.

Mai comparativ, ai trei TV, un stanga, unu fata unu dreapta.
Pui un spliter, din el ies trei iesiri de cablu cu distanta intre ele, si pleaca trei cabluri fiecare catre un TV si deci nu se interesecteaza.
Doar ca la tine pe fiecare cablu ai 3 linii, apa, gaze, curent, cred ca ai inteles acum.

| Catrice a răspuns:

SI dacă îți dam răspunsul la 9:31?!