| RazvanMessi10 a întrebat:

am si eu o intrebare: am 16 ani invat bine la scoala si sunt pasionat de mic de jocurile pe calculator de mecanica unu-i joc si de etc..., mie imi place sa desenez peisaje din anumite jocuri sa le inventez eu cazarame, orci, luptatori si etc pe anumite programe din calculator dar pe foaie si hartie nu imi iasa deloc nimica este vreo problema cu asta as vrea cand cresc mai mare sa ma angajez doar dau un ex: blizzard, gameforge etc niste companii de jocuri sa fiu designer sau asa ceva, ma pot primi daca nu stiu sa fac desene pe foaie cine imi explica cer foarte multa seriozitate si daca exista ceva studii sa fac dupa liceu multumesc foarte mult

1 răspuns:
| Satango a răspuns:

Eu desenez pe hartie minunat ceea ce vad, pe care il am in fata dar doar in creion grafic. La scoala sunt laudata, dar problema e ca nu iti poti face un viitor din asta. De ex. sunt pictori care fac tablouri frumoase dar foarte rar sunt cumparate. Asta e parerea mea.
Daca esti pasionat de grafica, iti poti face o cariera de ex: sa faci o schita a unei constructii.

http://www.avantajconsulting.ro/.
Nu stiu daca te-am ajutat. Dar am incercat. Pa!