Pubertatea are si partile ei negative, iar intervalul tau de varsta nu este unul chiar corect. In prezent vezi pe strada "n" copile de 0 ani ce au cosuri pe fata. Foloseste creme care sa te ajute in problema ta cu cosurile, iar daca nu da roada poate faci o vizita si unui dermatolog. Totusi, e NORMAL...
Eu cred ca nu te speli pe fata (macar 3 ori pe zi) dar daca te speli inseamna ca e poate...genetic? nu stiu sigur. Intreaba un dermatolog.
Salut
Nu e obligatoriu sa apara in intervalul respectiv. Unora le incepe mai devreme, altora mai tarziu.
Pubertatea nu e un proces programat calendaristic. Incepe in functie de dezvoltarea ta fizica.
Si tu, te dezvolti un pic mai repede.
E doar o perioada apubertatii. Probabil mananci prea multa ciocolata, sau cand ai unul ti-l scoti. dar daca nu, probabil e genetic, si eu am 14 ani si am ceva cosuri pe fata, dar am o crema de argila care le rezolva pe toate . Du-te eventual la un dermatolog
Eu am 12 ani si am cosuri de la 10 ani, depinde de persoane. Nu este nimic! Pielea ti se va regenera si peste cativa ani nu o sa mai ai deloc! :*
Enterzise întreabă: