| DnZuuL a întrebat:

.Am si eu o intrebare.Am citit pe internet ca incep sa apara cosurile pe fata de pe la 13-14 ani chiar si pe 15..Totusi eu am 12 ani si am destul de multe cosuri pe fata..Si intrebarea este DC?

5 răspunsuri:
| ascovit a răspuns:

Pubertatea are si partile ei negative, iar intervalul tau de varsta nu este unul chiar corect. In prezent vezi pe strada "n" copile de 0 ani ce au cosuri pe fata. Foloseste creme care sa te ajute in problema ta cu cosurile, iar daca nu da roada poate faci o vizita si unui dermatolog. Totusi, e NORMAL...

| Gesara a răspuns:

Eu cred ca nu te speli pe fata (macar 3 ori pe zi) dar daca te speli inseamna ca e poate...genetic? nu stiu sigur. Intreaba un dermatolog.

| MrAnderson a răspuns:

Salut

Nu e obligatoriu sa apara in intervalul respectiv. Unora le incepe mai devreme, altora mai tarziu.
Pubertatea nu e un proces programat calendaristic. Incepe in functie de dezvoltarea ta fizica.
Si tu, te dezvolti un pic mai repede.

| Mădiiiiie a răspuns:

E doar o perioada apubertatii. Probabil mananci prea multa ciocolata, sau cand ai unul ti-l scoti. dar daca nu, probabil e genetic, si eu am 14 ani si am ceva cosuri pe fata, dar am o crema de argila care le rezolva pe toate happy. Du-te eventual la un dermatolog

| SweetGirl19 a răspuns:

Eu am 12 ani si am cosuri de la 10 ani, depinde de persoane. Nu este nimic! Pielea ti se va regenera si peste cativa ani nu o sa mai ai deloc! :*