| nitulika a întrebat:

Salut TPU,am si eu o intrebare: am in clasa niste fete care nu ma suporta da bine nici eu pe ele,ele ma barfesc nu ma inghit cand ma vad,sunt cea mai buna din clasa firea mea(sensibila si i-au tot la inima si tin in mine) eu nu le zic nimic nici nu le bag in seama da nici rau nu le fac doar decat ele se tin cu nasu pe sus ca nu au fite eu ma inteleg foarte bine cu baietii din clasa, si nu pot sa inteleg care e cauza de nu ma suporta ele nu le-am facut nimic, nu le gresesc cu nimic cand au nevoie de ajutor le ajut da de la ele nici nu ma astept.dau funda la cel mai bun raspuns, multumesc.

6 răspunsuri:
| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Cea mai buna metoda e sa le ignori rautatile.Cred ca e vorba de invidie si impotriva acesteia nu poti face nimic, decat sa nu acorzi atentie si nici sa nu te lasi influentata emotional.

| purplestar9494 a răspuns:

Invidia este cea care le face sa actioneze in felul asta, tu continua sa fi tu insuti.Comporta-te la fel cu toata lumea iar daca comportamentul lor devine deranjant incearca sa vorbesti cu ele sa le intrebi care este problema lor si daca poate fi rezolvata.Nu trebuie sa te schimbi doar pentru ca niste persoane nu te plac, nu ai cum sa impaci pe toata lumea, vor exista intotdeauna persoane care te vor barfi sau critica dar nu poti rezolva asta poti doar sa le ignori si sa iti vezi de treaba ta.Nu ai nevoie de ele si tocmai asta probabil le face sa se comporte asa.Tu ramai asa cum ai fost pentru ca problema nu vine de la tine, vine de la ele.

| nitulika explică (pentru purplestar9494):

Asa si fac, dar ele merg in continuare, nu am ce sa le fac ele nu vor fi niciodata "eu" pup

| purplestar9494 a răspuns (pentru nitulika):

Exact asa este happy

| Truxiie a răspuns:

Ignorăle mai bine.Sunt geloase pe tine că te înţelegi cu toată lumea şi că ai un comportament pentru care sunt individioase.Rămâi cu capul sus şi fă-ţi alte prietene.Continuă să le ajuţi vor vedea că nu eşti ca ele:3

| nitulika explică (pentru Truxiie):

Multumesc de sfat