| Danut3s20 a întrebat:

am si eu o intrebare...am invitat o fata in parc doar noi 2, a zis da, in timpul ala noi veneam de la scoala si azi cand am sunato sa vad daca mai vine a zis "da dar vrei sa mergem doar noi doi? ca nu stiu mi se pare ciudat, nu vrei sa aduc pe cineva si aduci si tu?" ce sa inteleg? ca nu vrea sa fie singura cu mine? mie imi place de ea si ea e cam agitata cand vorbeste cu mine...deci spuneti-mi ce ar trebui sa inteleg si daca va merge bine sau daca ma place?sad

9 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| NoSens a răspuns:

Pai sincera sa fiu faza cu telu`sti cum sunt cu toti pe tel pe mess sau facebook au mai mult tupeu dar cred ca fata e prea timida sa ramana singura cu tine adica doar voi doi nu crezi ca e cam rapid poate prima data ar trebui sa faci cum vrea ea fiecare sa vina cu cineva apoi sa va intalniti va avea mai multa incredere dupa ce va veti cunoaste macar putin mai bine ok spune-mi parerea despre raspuns daca e folositor sau nu sincera sa fiu eu asta as facewinking

| ProfaBlondă a răspuns:

La prima vedere ar parea ca nu te place, dar tinind cont de faptul ca fetele sunt mai timide... poate se jeneaza sau pentru inceput doreste sa te cunoasca intr-un cadru social, depinde de ce virsta are. Ai putea sa-i arati sau sa-i spui ca o placi si sa vezi cum va reactiona. Succes!

| WhiteRoze a răspuns:

S-ar putea intr-adevar sa nu fie singura cu tine, dar atunci nu cred ca ar fi spus da la inceput. s-ar putea de asemenea sa te placa si ea si sa fie doar timida si atunci se va simti mai linistita daca o sa mai fie cineva, nu doar voi doi. vezi cum se poarta in parc si incearca sa o mai inviti si alta data undeva, tot doar voi doi, ca sa vezi ce zice si cum reactioneaza.
mult noroc!

| Alegzandra a răspuns:

Am 9 ani, dar ma pricep putin(cred). Spune-i ce simti, ca o placi.Sau adu niste prieteni si ascunde-i.Intreab-o daca a vrut sa aduci pe cineva, iar daca spune DA tu spui:"Perfect! Deoarece chiar am adus pe cineva, iti chemi prietenii." Daca ea va spune ca NU, va trebui sa le spui prietenilor tai sa plece. Sper ca te-am ajutat!