| gumbear a întrebat:

Am si eu o intrebare: Amun prieten de 16 ani, diferenta dinte mine si el de 3 ani, si e cel mai bun pr al meu si are un defect retusabil : Se drogheaza dar nu baga in vena trage pe nas si fumeaza. SI vrea sa se lase dar nu poate dar nici la dezintoxicare nu vrea sa mearga si eu zic ca l-am convins cat de cat dar nu stiu ce sa ii mai zic ca sa se lase, el tine la mine cum tine la maicasa si eu la fel. Si parinti mei au aflat si nu ma mai lasa cu el si... Nu stiu cum sa il ajut Imi puteti spune voi. Ms big hug Dau fundita :X

9 răspunsuri:
| kiky278 a răspuns:

Nu cred ca mai poti sa-l ajuti. Din moment ce el nu vrea la dezintoxificare e clar ca nu se mai poate lasa si nu este problema ta.Parintii tai au dreptate c anul trebuie s asta-i cu el deoarece te poate influenta si pe tine.Degeaba zice ca vrea sa se lase, a ajuns deja dependent de droguri si nu prea mai exista cale de intoarcere.Si mai ales asta este problema parintilor lui. Ei nu se ocupa de el? Ei ar trebui sa ii dea un impuls ca sa se lase daca nici ei nu il ajuta eu zic sa nu iti mai bati capul! Stiu ca e greu dar acum e ca si o persoana pierduta!

| alone a răspuns:

Daca e pr tau si ti la el asea cum spui nu lua in seama c zic ai tai fi alaturi d el vorbeste cu el fal sa inteleaga ca nu e bine c face fii aproape de el mereu nu-l lasa singur petrece cat mai mt timp cu el, e cam greu sa convingi parinti ca chiar daca el face asta nu inseamna neaparat ca ti-ar da si tie dar indiferent de c spun ei ajutal cum poti uhappy parerea mea eu asea asi facehappy si asea am facut cand a fost cazu

Răspuns utilizator avertizat
| VecinaDeLa3 a răspuns:

Salut, Gumbear!
Singurul mod prin care il poti ajuta este sa il convingi sa mearga la dezintoxicare.Acum este un DEPENDENT DE DROGURI! Nu se poate lasa, asa usor ca de tutun. Cred ca e greu pentru tine, dar in acelasi timp si periculos. Din ce ai zis deduc ca ai 13 ani, iar prietenul tau 16... Tu nu realizezi ca el poate pierde controlul cand este "high" si te poate pune in pericol-el este ca si beat, nu stie ce face. Te inteleg ca vrei sa il protejezi, dar mai intai protejeaza-te pe tine insati! Bafta!

| cristiansonix a răspuns:

Daca nu se duce la dezintoxicare lasa-l

| ilegalnonstop a răspuns:

Ce fumeaza? tutun, hasis, iarba|

| Caia a răspuns:

Cumva va ziceti "mami"? Nu stiu ...iti zic din propria experienta, nu te complica, am incercat si eu sa il fac sa renunte la "droguri", dar nu se putea, pana cand eram pe punctul sa ma despart de el, atunci s-a cumintit etc etc.Si din obsesia de droguri a devenit un obsedat de mine, dar restul nu mai conteaza. Important e sa nu cazi tu in anturajul lui. Si in legatura cu parintii eu le-am zis sa ma lase sa invat din greselile mele, si nu mai vreaulaughing

| androne30 a răspuns:

Deci i ceri si u ceva droguri daca t le da le klci in picioare si bagi si u de la tine vrajneli sau daca nu zici si u daca ti la mine te abti de la asa ceva scuze alt ceva nu mi-a trecut prin kp

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai in primul rand fa cumva sa fi singura cu el pentru 5 mine si sp:
Daca ti la mine renunta la drogat sau ma pierzi pentru tot deauna.
apoi de duci acasa si vezi daca s-a lasat de drogat
. bafta/