Inca sunteti mici si tu si el. Veti mai creste. Cât? Depinde de genetică.
O precizare, mare nu inseamnă si bun pentru parteneră.
Pe la 21 de ani se incheie dezvoltarea fizica. Asa ca mai e timp.
Deocamdata esti bine, trece de 10 cm.
Cand trece de 20 cm, atunci sa te ingrijorezi, pentru ca trebuie sa fii mereu atent sa nu ranesti partenera.
Cand te vei simti in stare, dupa 16 ani, sa faci o vizita la medicul Androlog / Urolog. Ii pui ce intrebari ai tu.
Consultatia e gratuita cu trimitere de la medicul de familie.
Poti merge la Urolog neinsotit de parinti, dacă ai împlinit vârsta de 16 ani.
Esti ok. Fiecare băiat se dezvolta altfel si nu ai ce sa faci. Poate mai crește, poate nu. Nu ar trebui sa te stresezi pentru asta.Pe viitor cine o sa te iubească cu adevărat nu o sa se uite la marimea penisului. Te dezvolti deci stai liniștit
Poate vrea băiatul o cariera în filme XXX pe net sau Ofans! Gigolo eventual la dame 60 + ani cu saci de $$$$!
Na pai dacă o luam asa...pe site uri din alea exista și din aia mai mici
Lăsați copilu în pace sa aibă gânduri de copii
Vezi ca poate i-ai băgat o idee în cap
Au ăștia gânduri dubioase de la gradinita ca ii lasă părinții cu ipone " în mana ocupați cu câte 2 job-uri!
Sau invata prin fata blocului de la cei mari! Pe la 7 -8 ani pun niște întrebări zici ca vor sa se facă regizori de filme Xxx
Iar pe la 13 sau 14 ajung tătici sau mămici din experimente ca părinții sunt PREA rușinosi sau ocupați sa le facă educație sexuala de baza!
Se informează singuri...
Asta e problema aici...din păcate știu și eu multe cazuri
Nu conteaza mărimea penisului important este sa ați faci treaba cu el atâta tot
Poți lăsa un răspuns aici sa putem vb in privat cu Nr tău de telefon sau ți-l las eu daca vrei scrie aici
Dami msj la Nr pentru sfaturi scrie 0760942202 oricând da mesaj daca nu răspund la apel
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
ColisniucBogdan întreabă: