| Exclusive a întrebat:

Salut Tpu...am si eu o intrebare..Cu ce as mai putea sa ma ocup in timpul liber? Mi-as dori ceva nou, distractiv si care mi-ar placea enorm

3 răspunsuri:
| onutzaskumpik a răspuns:

Ai putea sa desenezi, sa faci lucruri hand-made, sa faci ceva ce iti place, poti incerca sa practici un sport preferat, potio incerca niste miscari de gimnastica dansanta sau chiar dans, sa canti melodiile preferate sau sa iesi pe'afara cu prietenii apropiati, la cumparaturi sau la plimbare sau un mic joking in parc. Poti sa te ocupi prin desenarea sau crearea ( daca iti place desenul si designul) modele de haine pe propriile papusi, sau ceva artistic. Poti incerca pentru o perioada sa surprinzi poze ( sa fi un mimi-fotograf) si sa surprinzi niste fotografii artistice (macar sa incerci)... Nu stiu, fa ce iti place!

| HappyKiddd a răspuns:

Poti sa te duci pe-afara cu prietenele sau prietenii, la un suc cu colegele. Poti sa dansezi prin casa, sa canti, sa citesti, sau sa joci diferite jocuri cu prietenii tai. Poti sa dai o petrecere in pijama pentru fete. Poti sa joci pe calculator niste jocuri sau eu stiu..Sa mergi la cumparaturi sau sa iesi cu bicicleta sau rolele, sau sa mergi la iarba verde cu familia, sau sa te uiti la un film sau serial etc..Mai sunt sute de activitati pe care sa le faci in timpul liber! Sper ca ti-am fost de ajutor!

| TheStars a răspuns:

Salut...Pai ai putea sa mergi pe la cumparaturi (daca iti place) ai putea sa inviti cate o prietena sa doarma la tine daca esti mai mare poti sa mergi la un suc cu colegele ai putea sa mai faci miscare prin parc, ai putea sa iti iei o revista si sa citesti sau o carte (depinde ce-ti place), ai putea sa iesi prin parc cu rolele sau bicicleta(depinde ce ai si doar daca vrei)...Ei bine sper ca ti-am fost de ajutor eu ti-am dat niste idei dar depind epoate tu ai alte gusturi si nu iti plac oricum eu am incercat sa te ajut.O zi Buna!

Întrebări similare