| CookiePug a întrebat:

am și eu o întrebare. De când am fost mică nu m-am putut decide ce vreau să mă fac când voi fi mare. Ei bine... la un moment dat am ajuns la concluzia că vreau asistentă medicală, dar după multe recenzii ale job-ului am aflat multe chestii neplăcute din punct de vedere al păsării doctorilor față de pacienți și m-am îndreptat spre o cu totul altă direcție: Editor de film- audio și imagine. Întrebarea mea principală este: Cum ajung într-un astfel de punct? Ce profil să aleg? Eu îmi doresc să merg la Liceul Gheorghe Lazăr, este un loc bun? Și cel mai important, am făcut o decizie bună de a renunța la medicină?

Dau Funda :*

Răspuns Câştigător
| Bondarel99 a răspuns:

Liceul nu prea conteaza, e mai mult pentru cultura generala, sa inveti lucrurile de baza.Important e ca pe parcursul liceului sa vezi cam ce materii iti plac si dupa asta sa te ghidezi spre o facultate, mai ai destul timp.Trebuie sa fie si o meserie care sa iti asigure un job stabil de asta trebuie sa alegi cu cap.

1 răspuns:
| NAT0 a răspuns:

Dacă eşti medic de familie, primeşti cadouri. gândeşte te bine ce vrei să te faci şi ce beneficii ai.happy