| Muresan_6009 a întrebat:

am si eu o intrebare.Deci mi-am cumparat si eu o chitara bass, dar am un vecin ******(intelegeti voi). A venit la mine la usa sa imi spuna ca e ora de liniste si ca nu sunt la concert. I-am spus ca nu o sa mai cant in timpul orei de linste, iar el imi zice pe un ton de idiot "deloc, sa nu mai cant deloc, pentru ca locuesc intr-un bloc". acum intrebarea e urmatoarea:"Pot sa cant la chitara in afara intervalului de timp cand e ora de liniste?". ma tot amenita ca vine cu politia si ma abtin sa nu ii f*t una. astept raspunsuri

Răspuns Câştigător
| ALeXsSaY a răspuns:

Mai, tu canta si da-l draq de idiot.adica nu faci asta intre 14-17 dar in rest poti sa canti cat vrei.bine pana in 22. big grinwinking si daca te mai deranjeaza, il iei frumos de gulerash si il duci jos unde este panoul cu orele de linste si il dai cu capu de el, poate intelege o data pentru toteauna ca muzica poate fi practicata la orice ora! P.S respect frate pentru ca faci muzica!winking

2 răspunsuri:
| DennyxD a răspuns:

Atata timp cat nu mai e ora de liniste nu e treaba lui ca asculti tu muzica sau canti la chitara.Stiu si eu lume si mai si decat cel de care zici tu...asta e putin x_x unii cheama politia si daca te stropesti cu apa si tipilaughing)

| Rihannax a răspuns:

Nu are ce sa iti faca din moment ce esti la tine la apartament si nu exista nici o ora de linist e, nu are cumsa dovedeasca ca tu ai facut zgomot, eu cant la tobe toata ziua si am un vecin langa si tot chema politia si intodeauna cand veneau la mine la usa ba ma prefaceam ca de abia m-am trezit si ca nu am cantat la tobe. deci CANTA CAT VREI TU SI OPRESTETE CAND TI SE RUPE