Bisexual esti DOAR dacă ai contacte sexuale atât cu femei cat si cu barbati. Dacă îți plac asta nu te face bisexual..iti plac si atat. Esti om.
Un om dezorientat si neexperimentat pentru ca...virgin?! Tu ce crezi? Pana nu faci sex, nu poti spune că esti obsedat sexual. Asa si cu orientările astea. Nu poti spune sunt asa sunt ailaltă până nu încerci. Eu nu stiu ca mi place o mâncare doar privind o, fara s o gust.Tu stii?
Nu am luat o pe încercate. Da' nici nu ma *** cu o piatră dacă mă excită. Stiu ce vreau de la mine si e suficient. "E asa de greu de inteles ca intai iti stabilesti orientarea sexuala si apoi ti-o tragi?" Cine spune asta?! Eu unul i am raspuns lui/ei cum vad eu treburile astea, m ai întrebat, ti am raspuns si tie.
Daca esti bi sau homo intotdeauna vor fi persoane care te vor judeca aspru pentru orientarea sexuala. Fiecare e liber sa isi traiasca viata cum ii place. Daca tu te simti bine in pielea ta si cu deciziile pe care le iei atunci nu ar trebui sa te preocupe parerile altora. Important e ceea ce vrei tu sa faci cu viata ta, persoane care se trezesc sa critice pe altii vor exista mereu.
anonim_4396 întreabă: