| Reeek a întrebat:

am si eu o intrebare...
I-am spus la o colega ca o plac mult s-i mi-a zis ca am facut bine ca i-am spus, ma inteleg bine cu ia s-i acum apare problema ia sta cu un baiat mai mare ca mine tongue!

Spuneti-mi si mie ce sa fac!

Funda la cel mai bun raspuns big grin

5 răspunsuri:
| MaryMaria027 a răspuns:

Pai din moment ce tu i-ai marturisit sentimentele tale iar ea ti-a raspuns destul de sec, probabil ca nu simte ceva pentru tine si vrea doar o realtie de prietenie si nimic mai mult. Probabil ma insel, nu cunosc situatia in amanunt si nici ce gandeste ea, acum nu poti nici sa te bagi in relatia lor pentru ca ar fi foarte urat si astfel o sa o indepartezi destul de mult. Trebuie sa gasesti momentul potrivit, sa fiti doar voi 2 si sa discutati deschis despre asta, doar atunci iti vei da seama la ce sa te astepti si daca merita sa continui sa lupti pentru o viitoare relatie.
SUCCES. happy

| Reeek explică (pentru MaryMaria027):

Pai acum nu mai sta cu nimeni, s-i nu stiu ce sa fac eu nu vreau sa o intreb da ca vrea sa stea cu mine vreau sa ma apropi mai mult de ea s-i apoi sa o intreb big grin, dar cum sa fac sa ma apropi mai mult de ea?

| Sxx a răspuns:

Gramatica asta... laughing in fine nu sunt aici ca să te judec. De ce nu o intrebi pe ea? Cred ca e singura care stie raspunsul concret laughing

| tdbmarius a răspuns:

Pai daca i-ai spus acest lucru si ea inca sta cu un baiat nu prea ai ce sa faci.Eu zic sa incerci sa fii mai bun ca prietenul ei si poate intr-o zi o sa fie a ta.

| JustAMoment1 a răspuns:

Presupun ca ar trebui sa mai astepti. E posibil ca ea sa te placa, dar sa isi iubeasca partenerul. Poate...vor ajunge intr-un punct in care sa se desparta, iar tu vei fi cel care va fi alaturi de ea si poate cu timpul se va indragosti de tine. Doar ai grija sa nu pierdeti prietenia. happy