| magieneagra a întrebat:

am si eu o intrebare!
Pot face ceva sa imi schimb personalitatea? Vreau sa fiu putin mai amuzant, si sa gasesc mereu un subiect de vorba.Imi puteti spune daca exista pe internet articole, care mi-ar putea schimba stilul de viata?

1 răspuns:
| MenInShadow a răspuns:

Pe internet exista multe lucruri, dar nu neaparat ceea ce cauti.
Daca ai o biblioteca in satil/orasul tau, te poti duce acolo sa cauti o carte in care sa scrie cate ceva despre om, sau ceva de genul.
Fiecare om este unic. Tu poate te consideri prea putin amuzanta pentru ca persoanele din jurul tau nu au de ajuns simt al umorului incat sa rada la glumele tale.
Si cum fiecare om este unic, sigur sunt oamenipe care sigur ii poti face sa rada cu usurinta.
Eu unul, chiar daca nu-mi place sa ma laud, am simtul umorului, si pe majoritatea oamenilor pe care-i cunosc ii pot face sa rada, insa sunt si persoane pe care nu le fac nici macar sa zambeasca.
Acele persoane nu inteleg glumele mele insa rad la altele cu adevarat proaste, glume in care cineva isi bate joc de altcineva, sau o persoana se loveste, etc.
Incearca sa citesti carti despre om, sa cunosti mai bine omul, si asa vei intelege mai bine cum poti face un om sa radawinking