Atunci..incearca sa vorbesti cu ea pe fb, mess, like-uri, share-uri...incearca sa-i castigi inima, si apoi vei putea sa castigi sansa de a avea o relatie cu ea!
Nu-i stiu caracterul...dar daca o iubesti cu adevarat, lupta pentru ea! daca o iubesti doar pentru a concura cu prietenul tau, nu merita sa strici o prietenie!
Da o iubesc cu adevărat nu pentru a concura.
Sunt in Germania mess nu are nimeni pe aici si Facebook ea nu are si prietenul meu știe bine limba iar eu nu chiar.
Mai ai alte idei?
IDEI...nu mai am...
Da' pot sa-ti dau un sfat:Sa fii tu din prima, pana in ultima clipa!
Sa incerci sa ajungi sa o cunosti, si apoi sa vezi daca merita sa lupti pentru ea! SUCCES!
Atunci..incearca sa vorbesti cu ea pe fb, mess, like-uri, share-uri...incearca sa-i castigi inima, si apoi vei putea sa castigi sansa de a avea o relatie cu ea!
Uite asa s-au facut razboaie pentru femei. Ma, nu iti da prietenia pentru o fata. Eu in locul tau as ceda, pentru ca el a spus primul ca incearca sa o agate chiar daca ea a spus ca nu ii place de el. Fetele nu se vor termina
S-ar putea ca acel prieten va lupta pentru ea dar daca ea te place pe tine incearca degeaba sa lupte pentru ea ca doar te place pe tine, nu?
:***
Nu zicem ca ma place pe mine zicem ca s-ar putea sa ma placa pe mine mai mult decât pe el.