Da e geloasa. ca asa fac si eu
cateodata cand am si motive sau imi place tare de un baiat
succes cu fata:*
Poate e si geloasa, dar oricum unei fete nu-i prea place sa-i vorbesti despre alta fata, indiferent daca iti este iubita sau doar prietena
Ori ai exasperat-o povestindu-i despre fata de care ti-a placut, ori nu o suporta pe fata respectiva, ori e geloasa.
Da...si eu credeam ca e geloasa, i-am zis si ei asta dar o zis ca daca m-ai zic asta imi da ignore... si da, cred ca e cam posesiva din moment ce nu suntem impreuna Si nu cred ca o sa fie vitoarea mea prietena si na sper ca anul vitor sa imi adauca cat mai multe cuceriri cum o zis silwian si CRACIUN FERICIT LA TOTI
@Anduciu
1-Nu cred ca am exasperat-o pentru ca nu prea o introduceam in conversatie.
2-Nu cred ca nu o suporta pentru ca nici macar nu o cunoaste
Eu nu i-am spus de fost mea prietena pentru ca nu o fost doar i-am spus de fata acea si na acum nici nu vrea sa vb cu mine... mi-o dat ignore fara sa zica nimica...nui nimicmersi CoPiLaSh pentru ign
Se prea poate ...mai ales daca ea s'ar putea sa te placa :->
Sper ca te'am ajutat
Nu vom rade... cel putin eu, Da este, nu vad ce alt motiv ar avea sa spuna chestile de genu "du-te la ea", cred ca e destul de posesiva, din moment ce nu sunteti impreuna, nu?
Da! omg! eu iti sugerez sa iti duci prezervativul la vulcanizare, si te duci fortat pe ea