| κλάους a întrebat:

am si eu o intrebare. Sa incep cu inceputul: Vorbesc pe Yahoo! cu o fata, si de cateva ori pronunt numele fetei de care mi-o placut...si fata imi zice mereu ca nu suporta sa vorbesc despre ea, ca imi de ignore etc chiar daca ia nici nu o cunoaste sau ceva de genul asta...imi zice sa ma duc la ea chiar daca eu ii spun ca acum nu imi place de ea. Si tot asa, ce ziceti? Este "geloasa"?laughing ESTE DOAR O INTREBARE DECI NU RADETI DE MINE.

Răspuns Câştigător
| BubuLina999 a răspuns:

Da e geloasa. ca asa fac si eurolling on the floorlaughing

cateodata cand am si motive sau imi place tare de un baiattongue
succes cu fata:*

12 răspunsuri:
| fluturas a răspuns:

Poate e si geloasa, dar oricum unei fete nu-i prea place sa-i vorbesti despre alta fata, indiferent daca iti este iubita sau doar prietena

| Anduciu a răspuns:

Ori ai exasperat-o povestindu-i despre fata de care ti-a placut, ori nu o suporta pe fata respectiva, ori e geloasa.

| κλάους explică:

Da...si eu credeam ca e geloasa, i-am zis si ei asta dar o zis ca daca m-ai zic asta imi da ignore... si da, cred ca e cam posesiva din moment ce nu suntem impreunahappy Si nu cred ca o sa fie vitoarea mea prietena si na sper ca anul vitor sa imi adauca cat mai multe cuceririlaughing cum o zis silwian si CRACIUN FERICIT LA TOTI

| κλάους explică:

@Anduciu
1-Nu cred ca am exasperat-o pentru ca nu prea o introduceam in conversatie.
2-Nu cred ca nu o suporta pentru ca nici macar nu o cunoaste

| κλάους explică:

Eu nu i-am spus de fost mea prietena pentru ca nu o fost doar i-am spus de fata acea si na acum nici nu vrea sa vb cu mine... mi-o dat ignore fara sa zica nimica...nui nimiclaughingmersi CoPiLaSh pentru ignwinking

| AngoOra a răspuns:

O fi!
tu ce crezi?batting eyelashes
eu cred ca da

| MsdfdsSeArde a răspuns:

Se prea poate ...mai ales daca ea s'ar putea sa te placa :->

Sper ca te'am ajutatwinking

Răspuns utilizator avertizat
| Roseonlight a răspuns:

Nu vom rade... cel putin eu, Da este, nu vad ce alt motiv ar avea sa spuna chestile de genu "du-te la ea", cred ca e destul de posesiva, din moment ce nu sunteti impreuna, nu?

| i3Cookies a răspuns:

Da! omg! eu iti sugerez sa iti duci prezervativul la vulcanizare, si te duci fortat pe ea

| Andre a răspuns:

Cel care a spus cel muai bine si are dreptate este @silwian! BRAVO TIE!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da este chiar geloas