| Razvan3dArtist a întrebat:

am si eu o intrebare: sunt in clasa a-10-a la un liceu teoretic pe profil: matematica-informatica si sunt de media 8 la toate materiile in afara de mate/bio/romana/engleza unde am 9-10 ..si sper in bac sa iau 8 sau 9, intrebarea mea este: eu sunt pasionat(talentat) in game art/game design adica environment artist/character artist si intrebarea mea este as vrea sa plec din tara dupa ce am luat bacu la o facultate de game art sau game design in Anglia sau america dar nu stiu daca este posibil asa ceva am cautat ceva de pe si am gasit pe : academy of art university / portofoliul meu este in lucru dar acolo se cere 13.500 de dolari pe an sa nu inteleg eu bine? / se poate sa ajung acolo sau doar este un vis pentru mine si daca ar fi asa ar veni un calcul de : 10 mii de euro pe an. unde m`as putea angaja sa castig bani astia?, si cum as putea ajunge acolo.dau funda pentru cel mai bun raspuns / expresie nu ma supar/ dau funda! Multumesc Anticipat! niste raspunsuri care sunt sincere / dau funda

1 răspuns:
| ady20hbk a răspuns:

Salutare! Sfatul meu pentru tine este sa incepi de jos, adica in Romanica noastra, nu te avanta in strainatate. Pune mana pe tutoriale, invata, fa practica, te inscrii si la o facultate de IT gen Universitatea de Informatica, iti faci un portofoliu de lucrari, te angajezi undeva tot aici in tara ca sa capeti putina experienta, iar apoi cand te simti tu ca esti in stare, ca ai cunostintele necesare poti pleca din tara. Oricum si in Romania se castiga bine in IT ( nu asa de bine ca in strainatate ). Eu lucrez ca programator, sunt la inceput, astept sa capat experienta, sa evoluez din ce in ce mai mult si apoi o sa tintesc spre piata straina.

Bafta!