| sbughi112 a întrebat:

Am si eu o intrebare.Sunt in clasa a opta si as vrea sa fac o fata din clasa a sasea sa ma placa.Cu toate ca, atunci cand eu eram in clasa a 4-a s-au intamplat lucruri ciudate, precum ca ei ii placea de un baiat din alta clasa si eu o tot bazaiam sa recunoasca, ea totusi nu vroia, iar intr-un final am prins-o pe coridorul scolii si nu am lasat-o sa mearga la ore pana nu recunostea.si nu a recunoscut in schimb m-a lasat cu gura deschisa:,, Ea: Da-mi drumu." iar eu i-am spus sa recunoasca, la care dupa ce ii dau drumul imi spune :,, De tine imi place " si de atunci nu am mai salutat-o si nu am mai vb cu ea deoarece s-a terminat scoala si nu am mai vazut-o pana anul urmator. Oare am sanse cu ea?
Cum sa fac sa vorbesc din nou cu ea?
Acum, mai nou, daca o salut nu imi raspunde sau imi arunca o injuratura.Ce pot face?
Tin fffffff mult la ea!
ajutati-ma plizzzzzzzz.

2 răspunsuri:
| Bi_Bianca_1995 a răspuns:

Ar trebui sa procedezi exact cum ai facut mai demult. De multe ori, fetele cand jignesc un baiat in fata, ele de fapt il plac. Ar trebui sa fi sincer cu ea si sa-i zici. Pana la urma, ce se poate intampla?! Spune-i in fata ce simti pentru ea si atunci vei vedea cum reactioneaza.

| sbughi112 explică (pentru Bi_Bianca_1995):

Ce se poate intampla? Ce se intampla mai mereu, toti incep sa faca misto ca iti place de ea.Si ma fac de rusine, hhhhhmmmmm.