| sbughi112 a întrebat:

Am si eu o intrebare.Sunt in clasa a opta si as vrea sa fac o fata din clasa a sasea sa ma placa.Cu toate ca, atunci cand eu eram in clasa a 4-a s-au intamplat lucruri ciudate, precum ca ei ii placea de un baiat din alta clasa si eu o tot bazaiam sa recunoasca, ea totusi nu vroia, iar intr-un final am prins-o pe coridorul scolii si nu am lasat-o sa mearga la ore pana nu recunostea.si nu a recunoscut in schimb m-a lasat cu gura deschisa:,, Ea: Da-mi drumu." iar eu i-am spus sa recunoasca, la care dupa ce ii dau drumul imi spune :,, De tine imi place " si de atunci nu am mai salutat-o si nu am mai vb cu ea deoarece s-a terminat scoala si nu am mai vazut-o pana anul urmator. Oare am sanse cu ea?

Cum sa fac sa vorbesc din nou cu ea?

Acum, mai nou, daca o salut nu imi raspunde sau imi arunca o injuratura.Ce pot face?

Tin fffffff mult la ea!

ajutati-ma plizzzzzzzz.

4 răspunsuri:
| ElenaSA a răspuns:

Ai cam suparat-o atunci. Ce zici de niste scuze? Nu poti sa stii daca atunci cand ti-a raspuns a vorbit serios cu privire la sentimentele fata de tine.

| sbughi112 explică (pentru ElenaSA):

Nu, nu stiu....si inca mie teama sa-i spun adevarul...

| DoriKat a răspuns:

Vorbeste cu ea in particular, nu de fata cu toata lumea ca s-ar putea sa o influenteze prezenta vreunei prietene. etc, si spune-i ca o placi. Ori va vorbi cu tine, ori va fi la fel ca si mai inainte. deci, nu pierzi daca vorbesti cu ea.
Incearca sa fii dragut si nu o speria. si astept sa imi povestesti ce ati facut!
Bafta!

| mooska a răspuns:

IN primul rind, incearca sati ceri scuze, arata-i ca iti pare rau, fii insistent, nu ceda din prima.incearca sa te imprietenesti cu ea, apoi poti sa-i spui ca o placi.succes