anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut tpu.Am si eu o intrebare...traiesc intr-un oras care moare incet.In ce sens? Pai toti cei de varsta mea 18-19 ani pleaca pe la facultati prin orasele mai mari gen Bucuresti, Timisoara, etc.Eu raman aici.Cum sa plec de acasa?! Ce sa fac?! Nu stiu sa fac nimic, mi-e frica.Nu m-as descurca de unul singur (prieteni nu prea am deloc), seara ma plimb pe strazile goale orasului CHIAR NUMAI E NIMENI.Cafenele goale, cluburi goale, ma demoralizez.Majoritatea pleaca ca au bani parinti sa-i intretina in facultate chiar daca ei lucra e foarte greu, eu unul nu-mi place sa invat, nu am luat bac-ul si cam asta e.Mi-e frica sa plec.Ce sa fac? Sa mor aici de unul singur?

8 răspunsuri:
| Weedier a răspuns:

Imi pare rau, acum culegi roadele prostiilor pe care le-ai facut. Daca luai bac-ul, poate ca acum erai si tu la facultate sau daca nu, angajat undeva.
Eu zic sa nu te mai vaiti degeaba, pentru ca nu o sa se schimbe nimic. Mai bine pune mana si invata, trebuie sa devii si tu ceva in viata. Parintii nu traiesc vesnic, iti trebuie si tie un venit stabil.
Nu stiu despre ce oras vorbesti, dar probabil ca tinerii pleaca pentru ca nu au posibilitati acolo. Nu e vina lor, e vina autoritatilor ca nu stiu cum sa-i atraga sa ramana.

| DarkOrbitMoon a răspuns:

Poti sa muncesti undeva, si sa nu mai stai ca o jigodie in fata calculatorului plangandu-te ca n-ai ce sa faci.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Poate asa iti dai si tu seama de valoarea educatiei.

| AC4S4 a răspuns:

Se umple Cluju' de studenti mailaughing Nu mai avem loc de ei,e prea aglomerat in oras... Ce sa faci.
Si tu poti sa mergi sa lucrezi gen la KFC cateva luni, sa inveti pentru bac, sa strangi bani pentru facultate si sa mergi intr-un oras mare(in ardeal e foarte frumos, si lumea e prietenoasa).
E frumos intr-un oras mare, nu te simti singurhappy. Poti sa iesi noaptea la ora 1-2 si sa mai fie lume prin oras, sa mai vezi si tu un om, ceva...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bine ca macar ai un spate de tanc. Dar nu-ti foloseste la nimic cand vezi acum ca iti lipsesc atatea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai la ce kur ai tu si spatele ala e mai atractiv. Chiar ca. Mi-ai dat idei. happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

La asa fund numai erectie inversa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

laughing Bine, hai, gata, poti sa imi dai unblock in privat si sa-mi zici acolo cate mai vrei. Nu mai strica postarile oamenilor cu chatul asta.