| BlackDevil1199566 a întrebat:

Am si eu o mare problema, am un prieten care de cand si-a luat un *** de laptop cu i7 pe el si alte dracii nu mai iese deloc din casa nici macar la magazin nu se mai duce si e chiar langa el, am vb cu parintii lui de ce nu mai vrea sa iasa din casa ( am crezut ca e suparat pe mine ) si ei au spus ca sta cu ochii in laptop non-stop si i-am spus si lui l-am luat si cu frumosul si mai urat si nimic.

ce ma sfatuiti sa ii fac sa il scot din casa? a fost cel mai bun prieten pana cand a venit lpt ala jegos, eu ma gandeam sa ii dau un virus sa ii bulesc leptopul sau cv de gen, cand nu are net ma suna sa iesim afaar cand are nici nu mai mananca.

scuzati greselile gramaticale si altele... sper sa ma ajutati dau funda tot ce vreti winking

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ai ce face, cauta al prieten. Cat despre acel virus, sa faci asta cand ai sa muncesti tu pentru un lucru si sa platesti cu banii tai, nu iti bati tu joc de munca altora.

2 răspunsuri:
| rolynight a răspuns:

Le-ai putea sfatui sa mai iasa afara. Daca ti-ai luat laptop nu inseamna ca de iesit afara nu mai iesi.Si oricum, daca tot nu se da batut, ma gandesc ca nici parintilor lui nu le convine.

| BlackDevil1199566 explică:

Asa e endoryus dar am vrt sa il ajut fiind cel mai bun prieten acum e mai greu sa il las