Si totusi incearca si Google Chrome. Poate vei avea noroc. Da clic pe "Descarcati Google Chrome":
http://www.google.com/chrome/?hl=ro.
Poate ai dat initial o adresa de e-mail gresita, insa vad, ca totusi in trecut ai reusit sa dai mai multe raspunsuri. Ciudat... Pentru prima data vad un caz ca al tau. Poate pana la urma vei fi nevoita sa-ti faci un cont nou si s-o iei de la zero. Chiar nu stiu, ce sfat sa-ti mai dau. Din cate vad, le-ai incercat cam pe toate.
Pana una, alta, creaza-ti o noua adresa de e-mail si un nou cont, si raspunde la intrebarile celorlalti linistita, iar in caz daca problema se va rezolva in scurt timp, te vei putea intoarce la vechiul cont si vei cere anularea celui nou, si gata. Imi pare rau pentru tine! Nici nu vreau sa-mi imaginez, cum m-as fi simtit, daca m-as fi aflat in locul tau. Bafta si numai bine!
P. S. Daca voi afla ceva, o sa-ti mai scriu.
Ziceai ca nu primesti mail de la ei. te-ai uitat si in spam? de multe ori, depinde si de servarul de la yahoo. iti trimite mailul in spam. Dupa ce dai confirma adresa mergi si vezi mesajele din spam. poate e ratacit pe undeva pe acolo