| Ankiiiiiii a întrebat:

happy Am si eu o mica-mare problema. sad Sper sa ma puteti ajuta. happy
Deci...Eu fumez,dar nu pot chiar zilnic, deoarece parintii mei sunt acasa. fumez cam la 2 zile. Si cand nu pot sa fumez mananc in prostie dulciuri. Nu ma pot opri.Si deja am pus cam 1-2 kg pe mine. sad Deci vreau sa va intreb : e normal sa am pofta de dulciuri? Daca da,credeti ca asta poate inlocui tigarile? Ca as incerca sa ma abtin,si sa completez cu ciocolata laughing. Dar mi-e frica,ca o sa ma ingras. happy Deci va rog sa ma ajutati. Si daca stiti, cat de grav e daca mananc o ciocolata pe zi? :* Fundita.
P.S : nu vreau raspunsuri fara sens, nu raspundeti doar pentru ca vreti sa avansati in clasament happy Mersi :*.

Răspuns Câştigător
| Bondarel99 a răspuns:

Incearca sa mananci bomboane, stiksuri, seminte sau sa mesteci guma.Cred ca la tine e mai mult psihic, adica simti mereu nevoia sa bagi ceva in gura, sa rontai...incearca asa...
Dar nu mai manca asa multa ciocolata pentru ca te ingrasi si te trezesti mai apoi cu diabet.

4 răspunsuri:
| Castorul a răspuns:

Nu doar dulciurile pot inlocuii tigarile. Poti incerca si cu sticks-uri, pufuleti, covrigei, pe mine astea ma ajuta..sa simt ca rontai ceva laughing
Cat despre cat de grav e mancatul ciocolatei...inafara de faptul ca in cazul tau se pareca exista riscul sa te ingrasi putin, inr est nu vad ce ar putea fi daca mai faci si putina miscare in timpul zileiwinking
Bafta happy

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Daca renunti la fumat, e adevarat ca apare tendinta de ingrasare, dar nu dureaza.Cu timpul, cand uiti de,, obicei,, nu mai simti nevoia sa compensezi.

| alexutzaTaa a răspuns:

Este normal sa ai pofta de dulciuri daca nu fumezi pentru ca organismul cere. Cnd iti vine sa fumezi ia-ti gandul.Este cam grav sa mananci o ciocolata pe zi pentru ca o sa te ingrasi si nu numai si pentru ca poti sa faci boli mai grave sper ca te-am ajutat