Buna.
Nu ar trebui sa-i bagi in seama, sunt niste incuiati la minte.Doar pentru ca ai tenul masliniu nu inseamna ca esti 'tigan'.
Multe fete/gemei merg la solar pentru a avea acel ten si culoarea cat mai inchisa,la fel si unii baieti.
Bucura-te ca tu nu ai aceasta problema,tenul mai inchis este mai rezistent si arata mai bine (dupa cum spun marea majoritate)
Si eu am tenul inchis, multa lume ma intreaba daca fac solar sau m-am bronzat, dar eu nici macar nu am iesit din casa
Persoanele cu tenul deschis si-l doresc inchis, cele cu tenul inchis il doresc deschis. Si eu mi-as dori tenul mai alb, dar multa lume imi spune ca sunt foarte norocoasa si tenul inchis este mai avantajos.
Oarecum ai dreptate dar ce ma macina pe mine e ca nu prea pot sa-mi fac prieteni la acel liceu la care invat eu....am doar cativa si uneori am impresia ca multi incearca sa-mi gaseasca defect prin culoarea tenului meu si pana si prietena mea imi spune ca n-ar trebui sa bag pe altii in seama si ca ei ii place asa cum sunt eu...
Oare cum ai dreptate... Uneori am impresia ca incearca sa-mi gaseasca un defect si se leaga de culoarea pielii mele pentru ca eu sunt un fel de strain in acel liceu pentru ca toti se cunosteau intre ei dinainte si o sa mai incerc sa-mi conving Pana si prietena mea imi spune ca n-ar trebui sa ii bag in seama si ca ei ii place de mine asa cum sunt dar ieri pur si simplu m-am abtinut sa nu plang
uite vine un om!
a stai nu, e tigan...
kkk, bonus:
http://i.imgur.com/K09cRfC.png
Sa stii ca poti sa te faci pana maine si alb metalizat, tot nu vei fi prieten cu toata lumea! Daca nu se vor mai lua de culoarea pielii, vor gasi probleme in felul cum vorbesti, cum te imbraci, in faptul ca nu tii cu Steaua ci cu Dinamo... si tot asa, exemplele pot continua la nesfarsit.
Oamenii cand nu au de ce sa se lege, se leaga de fizic Ignora-i, sunt incuiati la minte.
Pai chestia e ca majoritatea fetelor imi spun ca arat bine dar mai sunt si baieti invidiosi...