| LoveInTheAir a întrebat:

am si eu o mica problemabig grin vedeti fac imediat 16 ani si am doar 1.70sad si o masa musculara la picioare Intreabrea este cum as putea sa ma inalt dar sa ma inalt ( am incercat inot dar nimic ) din primavara ma duc la baschet + inot dar ceva exercitii? tehnici? va rog mult puppy dog eyespuppy dog eyes

Răspuns Câştigător
| CowboyxD a răspuns:

Eu am 180 la 15 ani si 8 luni am adresat si eu intrebarea aceasta pe TPU cum sa cresc si de toate astea...Toti mi-au spus ca o sa cresc pina la 185-190. Tu o sa ajungi pina la 175-180.Nu te ingrijora totul o sa fie bine daca imbli la basket si inot dam e bine. Succes mai fa si streching am auzit ca e bine.

| LoveInTheAir explică (pentru CowboyxD):

Da frate dar ai 1.80. as da si eu orice sa am 1.80sad

5 răspunsuri:
| BudăSpiritOfVengence a răspuns:

Dependenti de inaltime, degeaba ai 190 daca iti da unu un cap in gura esti praf, mai bine sa ai 180cm si 80 kg de muschi

| ThinkAgain a răspuns:

Eu am 14 ani si 1.72 si nu vreau sa mai cresc niciun centimetru laughing imi ajunge atat big grin

| Ditho a răspuns:

Pai ca sa te inalti e o chestie mai mult de gena, de exemplu la mine in familie toti au sub 1.70 la fel si eu dar eu as mai avea timp sa cresc...m-am dezvoltat mult facand sala ...incerca si tu si tinete si de restul sporturilorwinking