. Salut TPU! Am si eu o mica problema. Deci am trecut in clasa 11-a C si vreau sa ma transfer la alta clasa. Mai exact la 11 A. De ce? Poi nu imi convin colegii. Nu am nimic in comun nu niciunul din ei. Este super plictiseala in clasa asta si nu am nici concurenta. In clasa cealalta cunosc in jur de vreo 6 baieti super de treaba care m-au intrebat chiar daca vin in clasa lor. Am multe lucruri in comun cu ei. Cum ar fi: desen(daca nu erau eu nu imi descopeream talentul la desen ), parkour, stiu sa cante la chitara (lucru care nu oricine il stie si il pot invata usor de la ei), vrem sa ne ducem la dans dupa ce incepe scoala, am ce vorbi cu ei (de ex despre piramide sau creatia omului etc.) Adica ei sunt ca mine. Semanam mult. Dar! Problema este ca sunt cativa mai,, rebeli" in clasa lor straight face. M-au avertizat si ei in legatura cu asta. Si imi este putin frica straight face. Daca ma iau la bataie cu ei si clasa aia va fi cel mai mare cosmar al meu, daca atunci cand se strica ceva vor da vina pe mine,, rebelii", sau cand se fura ceva pot spune urmatorul lucru :,, pana acum nu sa furat nimic. ai venit tu si au inceput sa dispara lucruri ". Astea mi-a spus directorul cand am fost sa ma interesez de transfer. Si ii cam dau dreptate :-s. Mi-a mai spus ca ar fi mai bine sa stau in clasa mea si ne putem intalni foarte simplu dupa ce se termina orele sa facem anumite activitati impreuna. De acord dar altfel este cand esti cu ei mereu si alta este cand te intalnesti dupa ore. Pentru ca o sa fie orele mult mai distractive alaturi de ei. In legatua cu notele, ei sunt cei mai buni din clasa lor. Iar eu cel mai bun din clasa mea. Toti avem medii peste 8, 50 deci o sa fie super misto la ore pentru ca este concurenta :X. Totusi persoanele mai in varsta pe care le-am intrebat despre asta mi-au spus ca stau bine unde stau :-s. Si rspect persoanele in varsta pentru ca stiu ce vorbesc. Dar totusi as vrea sa fiu cu ei pentru ca repet, sunt ca mine si din punctul meu de vedere o sa fie super misto sa fiu in clasa cu ei. Problema ar fi ceilalti straight face. Integrarea si,, rebelii". Imi puteti da vreaun sfat sau voi ce ati face in locul meu?
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Eu iti propun sa incerci sa te intelegi bine cu acei ''rebeli''...sa incerci sa fi prietenul/na lor si asaa cred ca te integrezi mult mai bine in clasa aia intelegandute cu toti asta e sfatul meu sper ca ti'am fost de ajutor, mult noroooc!
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (18.227.107.147) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro