Trebuie sa alegi tu, nu vreau sa iti dau idei proaste dar tu ar trebui sa iti alegi drumul. Da Romania este frumoasa, imi iubesc tara si eu, dar cat timp va fi in scadere nu ma va ajuta cu nimic. In Romania oamenii destepti sunt lasati sa moara, iar idiotii sa fie mai presus de oamenii destepti. Deci alegeti drumul care te va ajuta in viata, eu zic ca un baiat isi iubeste mama mai mult, iar pe mama o doare ca copilul nu e langa ea.
Eu cred ca ar drebui sa le spui parintilor tai ce ai de spus ca cu tate ca sora ta e si mica dar oricum a tebuie sa va cumpere la amandai dulciuri si in plus ar trebuie sa-i zici mamalui tau ce ai pe ganduri ar trebuie sa faci o exurcie in canada sa vezi cum e daca iti place mai mult acolo ramni
Si eu am o sora mai mica, iar la noi nu se intampla asa.Tot ce ne iau parintii ne iau in mod egal fara a face diferente.Cred ca ar trebui sa-i spui tatalui tau ce te deranjeaza si poate va intelege si situatia se va schimba.Iar daca nu ar trebui sa te muti.Depinde cu ce parinte te intelegi tu mai bine.
Simplu amenintai spune-le ca daca nu se poarta mai frumos cu tine pleci in canada la maicata si daca continua sa faca favoritism la fel daca treaba continua fa-ti bagajele si spune-le ca pleci ca sa i sperii dar daca nu reactioneaza nici cum pur si simplu pleaca in canada
Mutate la mama ta te rog este mai bine! Mama e mai cu suflet decat tata!
Poate se poarta asa pentru ca e mai mica si trebui sa fie mai rasfatata.Acum depinde si cat de mica este sora ta. Este foarte urat lucrul asta sa se comporte asa cu tine. Imi imaginez cum te simti, cred ca pentru tine ar fi mai bine sa fi langa mama ta naturala, petru ca niciodata o mama vitrega nu o sa aiba mai multa mila de tine decat mama ta naturala! Te sfatuiesc ca inainte sa iei o decizie atat de importanta vorbeste cu ei si explica-le ce simti, intrebai de ce fac asta! Poate ei au un raspuns serios iar poate ca tu i-ai inteles gresit. Daca si atunci te va ingnora cred ca cel mai bine ar fi sa te muti! Iti urez mult noroc!
Hey.
Zile parintilor tai ce simti daca nu te vor asculta fugi la mama ta in Canada o sa duci o viata mai buna daca asa crezi ca acolo te trateaza corect. Suno zii mamei tale naturale ce simti si mutate la ea daca este deacord.Parerea mea.
Succes!
Ar trebui sa le spui acestor parinti ca nu-ti convine si daca tot continua poater ar trebui sa pleci la mama ta naturala
Parerea mea este ca ar trebui sa vorbesti foarte deschis cu amandoi si sa le spui tot ce ai tu pe suflet, eu cred ca vor incerca sa te inteleaga si se vor schimba. Gaseste un momont in care sunt intr-o dispozitie buna amandoi si vorbeste-le. MULT SUCCES. sper ca ti-am fost de ajutor.
Trebuie doar sa-ti tragi putin tatal aproape si sa discuti cu el. Nu se stie niciodata, poate o sa te inteleaga si o sa faca un pas sa iesiti cu totii din situatia asta. Incearca sa salvezi ce iubesti, iar daca asta nu merge poti oricand sa te muti cu mama ta, asta ca un plan secundar. Bafta
Buna, Andrei,
Iti intelegem situatia si vrem sa te ajutam. Hai sa stam de vorba.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Asteptam sa te ajutam!
Ohh, stiu cum te simti Andrei! Din pacate unii parinti nu-si dau seama de greselile pe care le fac. Cel mai bine ar fi sa vorbesti cu el si sa ii spui ce te doare.Pana la urma aceasta este cea mai buna solutie. Comunicarea! Tot stand asa si macinandu-te nu ajungi nicaieri, cine stie, poate se rezolva problema aceasta dupa o discutie mai serioasa. Arata-i ca nu este vina ta intotdeauna, sunt sigura ca va intelege. Sper sa se rezolve situatia ta!
DumitracheMihai întreabă:
user449549 întreabă: